Hlavní obsah

Užijte si vánoční atmosféru bez stresu!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Období Vánoc je kouzelné, ale mnohdy také stresující. Uvolněte se a zpříjemněte si Vánoce správnými doplňky. Náš tým z Bella Rose vám poradí – na pohodovou atmosféru jsme odborníci!

Článek

Relaxace není jenom spánek nebo polehávání na sedačce. Relaxaci ovlivňuje i příjemné prostředí kolem vás. Vůně, doplňky a chvíle strávené s blízkými. My vám představíme pár tipů, díky kterým načerpáte novou energii.

Obklopte se krásnými věcmi

Nechte se unést vůní Vánoc

Cukroví máte už napečené, a tak přemýšlíte, čím dalším váš domov provoníte? Přizvěte si na pomoc vánoční svíčku! Svíčky Village Candle jsou zaručeně správná volba. Už během pár minut provoní celý dům intenzivní aroma, které vás pohladí po duši. A navíc pekelně dlouho vydrží. Svíčky Village Candle u nás najdete i ve speciální vánoční kolekci, ale samozřejmě si jejich rozličných vůní můžete užívat klidně i po celý rok!

Vánoční svíčky Village Candle

Osvětlení je základ

Nejen plamínky svíček, ale i tlumené světlo, získané umělým osvětlením, je ideální k odpočinku. Představte si, že sedíte zabalení v dece, v ruce šálek horkého čaje, okolím se line omamná vůně svíček a ke všemu vás obklopuje měkké světlo. Není to nádhera? Díky lampám od Star Trading a Watt s papírovými stínidly ve tvaru hvězd si takový zážitek můžete dopřát. Také světelné drátky a řetězy jsou skvělá volba – stačí je rozsvítit a váš domov dostane úplně nový rozměr.

Vánoční osvětlení od Star Trading

Darujte svým blízkým strážného anděla

Také si každý rok lámete hlavu s vánočními dárky? Přepadají vás myšlenky, zda se obdarovanému trefíte do vkusu? Zachovejte klid. Máme pro vás skvělý tip na dárek, který potěší každého (a také vás, protože se vyhnete dlouhým frontám v obchodě).

Seznamte se s figurkami a andílky Willow Tree navrženými umělkyní Susan Lordi. Na výběr máte z celé řady druhů: pro maminku, babičku i manžela. Pouhý postoj sošky vyjádří všechny pocity, které chcete dát svým blízkým najevo. Jednoduše a beze slov. Sošky Willow Tree zůstanou vašim nejbližším na památku, třeba jako dekorace – až na věky věků.

Obdarujte své blízké figurkami a andílky Willow Tree

Co by to bylo za Vánoce bez kouzelného stromečku

Se Štědrým dnem přichází zdobení vánočního stromečku. Zatoužili jste po novince? Zkuste letos stromeček naparádit novými ozdobami! Nádhernými baňkami od Green Gate a Chic Antique stomeček zkrášlíte o sto procent. Pohádkové baňky vás ohromí překrásnými barvami, spoustou třpytek a romantickým vintage nádechem. A to pro pravou vánoční pohodu potřebujete.

Vánoční ozdoby od Green Gate

Vidíte, Vánoce bez stresu nejsou pouhá utopie. Stačí trochu snížit tempo a vychutnávat si maličkosti, jež vás obklopují. Inspirovat se můžete i v našem zbrusu novém vánočním e-booku.

Krásné Vánoce, plné kouzelné atmosféry, vám přeje tým Bella Rose.

Načítám