Hlavní obsah

V boji se smogem pomůže čistička vzduchu

Reklama

Smog nás letos ohrožuje i jinde, než bylo dřív běžné. Nemocných přibývá a hygienici bijí na poplach. Jak chránit své zdraví alespoň doma?

Článek

V souvislosti se zhoršeným stavem ovzduší máme tendence méně větrat, a udržet si tak v bytě čisté prostředí. Jenže doma se bohužel neschováme, protože vnitřní ovzduší není o nic zdravější než to venkovní. Způsobuje únavu, bolest hlavy, nespavost i chronická respirační onemocnění. Jak je to možné? Moderní stavební materiály, výpary z čisticích prostředků, syntetické koberce, všudypřítomní roztoči, bakterie, plísně a podobně vytvářejí v interiérech škodlivé prostředí, na které náš organismus není stavěný. Pokud vyloučíme větrání, je jediným řešením domácí čistička vzduchu. Věřte tomu, že správně zvolená čistička je skvělým elixírem svěžesti a investice do ní se rozhodně vyplatí.

Zejména děti ocení čistý vzduch

Na českém trhu existuje celá řada značek a druhů čističek s odlišnými vlastnostmi, účinností a za rozdílné ceny. Skvělým tipem je bezesporu kombinovaná čistička vzduchu s vestavěným ionizátorem, například Ionic-CARE Triton X6. Ionizátor totiž obohacuje vzduch o chybějící záporné ionty, s nimiž se běžně setkáváme v čisté přírodě, například u tekoucí vody nebo v solné jeskyni. Zde dosahují koncentrace až desítky tisíc záporných iontů na cm3, zatímco uvnitř budov a ve městech obecně se hodnoty blíží nule. Ionizace má přitom na naše zdraví blahodárný vliv, místa s nejvyššími koncentracemi iontů se právem využívají jako klimatické lázně.

Když se rodina sejde u televize, čistý vzduch rozhodně pozitivně ovlivní celkovou pohodu

Samotná čistička Ionic-CARE Triton X6 pracuje na principu elektrostatického filtru, který pohlcuje nečistoty pomocí tak zvaného elektronového větru. Díky absenci ventilátoru tedy přístroj funguje naprosto nehlučně a nebude vás rušit ani v ložnici. Spotřeba je také velmi nízká, maximálně 15 W a účinnost čištění dosahuje až 96 %. Ionic-CARE koupíte za 3333 Kč, a pokud zadáte do objednávky kód W4Z, získáte navíc malý dárek zdarma.

U Ionic-CARE oceníte velmi tichý provoz

Vytvořte si ve vašem bytě malý ostrov zdraví! Více informací najdete na www.ionic-care.cz .

Reklama

Související témata:

Načítám