Hlavní obsah

Probuďte v sobě sexy bohyni 2

Foto: wallpaperpimper.com

Vyzařujte sexuální auru jako Eva MendesFoto: wallpaperpimper.com

Reklama

Šarm jako jedno z největších lákadel ženy. Znáte jeho návod k použití? Pokud jste se nepoznala ve smyslné požitkářce či exotické bohyni z prvního dílu, může ve vás dřímat třeba nepředvídatelná svůdkyně! Využijte své vzrušující ženství k dobývání světa!

Článek

Intelektuální dračice

(Příklady: Lucie Vondráčková, Sharon Stone, Hillary Clinton) Nemá cenu ze sebe dělat někoho, kým nejste. Držte se střízlivého stylu oblékání, ale někdy překvapte něčím trochu více odvazovým. Fantazii můžete podnítit předčítáním knih - na erotické téma. (Knihkupectví jsou jimi zahlcena.) Váš hluboký intelekt lze dostat do varu zajímavými zážitky (od koncertů po filmová díla). Tak seznamte svůj objekt zájmu se svým pravým životním stylem a vyveďte ho z míry smyslně vyřčenými přisprostlými výrazy. P.S.: Pod konzervativní halenku si vždycky podprsenku brát nemusíte. (Tak schválně, co to s ním udělá, až přijde domů.)

Nepředvídatelná svůdkyně

(Příklady: Agáta Hanychová, Christina Aquilera, Madonna) Vaše chlípnost nechť se stane zbraní! To je to hlavní, co kouká svůdkyni z očí. Rudé rty, síťované punčochy, divokost. Natočte vlastní erotický film, okuste vzrušení z milování ve výtahu a staňte se nebezpečným a žhavým zbožím, které se bezostyšně hlásí k masturbaci, svazování a celkově peprným sexuálním praktikám. Svět bude patřit vám, tak si ho užívejte plnými doušky...

Foto: ez-wallpaper.org

Christina Aguilera umí ukázat svůj sexappealFoto: ez-wallpaper.org

Sexy sportovkyně

(Příklady: Lucie Váchová, Lucy Liu, Eva Mendes) Pokud si při milování dokážete dát nohu skoro až za krk, získáte u muže ještě více bodů než normálně. Použijte váš elán jako nakažlivou substanci, klidně se rozřechtejte na celé kolo a po sportování vezměte sílu endorfinů za slovo - zapojte všechny své vypracované svaly a hurá do zkoušení krkolomných poloh! Sportovkyně je jemně nalíčená, přirozená, vitální. Nahá krása ji dělá jedinečnou.

Již víte, jaká jste, ale stále netušíte, jak s tím naložit? Při svádění používejte svůj osobitý styl, ke kterému máte nejblíž. Nemusí to však být pravidlem. Zajímavá hra na „odskočení si" do odlišných vlastností je sranda. Ať už ale duší i tělem patříte k dračici, požitkářce nebo jinam, musíte vědět, jak rafinovaně své okolí poškádlit a narušit ochranné hradby i toho nejnedobytnějšího paláce. Jak? Přislibte mu nevídaný sex! (Jestli vám to jde lépe pohledem či gestem, raději zkontrolujte v zrcadle.)

Technická poznámka: Když necháte rozvinout své fantazie a budete na sex myslet, ostatní to bezpečně poznají, neb vaše tělo samo promluví. Traduje se, že božská Marylin byla sexuálním symbolem už jen proto, že na milování neustále myslela a vyzařovala tak silnou sexuální auru, jíž nebylo snadné odolat.

Foto: moviesonline.ca

Poučte se ve svádění od Sharon StoneFoto: moviesonline.ca

Nenápadně nápadné svádění

Každopádně nemusíte říkat vůbec nic, hra těla promluví za vás. Tipy, jak ho škádlivě přizvat blíž, jsou následující:

- Napodobte Sharon Stone ve filmu Základní instinkt. Slavná scéna, kdy si smyslně přehodí nohu přes nohu, ještě pořád dostává do varu nejednoho muže. Jakmile nohy rozevřete, mužské podvědomí to vnímá jako signál - pozvánku mezi nejtajnější místa. Stačí, abyste nešikovně vystupovala z auta, neopatrně mu nabídla pohled na své lůno při ohnutí k zemi... Uvědomte si, že královnou situace jste vy, neboť vy máte něco, po čem on touží!

- Rozvlňte boky při chůzi i sexu. Máte to v těle, jen o tom ještě nevíte! Uvolněte se a nechte klouzat své sexuální lákadlo ze strany na stranu. Jistě víte, že boky ženy se v afrických kulturách považují za mocnou zbraň, která probouzí touhu. A evropští muži vůči ní taky nejsou lhostejní.

- Ruce vzhůru! Olivia St. Claire v knize 302 rafinovaných způsobů, jak rozvášnit muže radí ženám zvedat při svádění paže, protože je to již od dob starověkých bohyní považováno za sexy otevřenost, vstřícnost a sílu s kapkou roztomilého studu, který sluší každé provokatérce. Mno, jen si vybavte nějakou sochu: V jaké poloze má ruce? (Pozvednou se zároveň i prsy, které tak vypadají lépe.)

Vše zahrňte svojí otevřeností, což je nejdůležitější technika opravdové smyslnosti, která patří ženám po celé staletí. Prohrábněte si vlasy, rozepněte knoflíček košile, trochu sklopte bradu, ale pořád se na něj tajemně dívejte. Rozevřete nohy, jemně se dotkněte jazykem svých rtů a prsty sjeďte od ucha kamsi na hrudník. Jeho navnadíte určitě, ale co víc - rozpálíte i sebe. Tak se oddejte myšlence, že váš jedinečný ženský šarm má skutečně grády!

Reklama

Související témata:

Načítám