Hlavní obsah

V koupelně ani vous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Něžné polovičky to znají. Koupelna plná drobných vousků. Zkrátka, když se drsnější polovičky holí, popřípadě zastřihávají svůj porost na tváři, umyvadlo a jeho okolí obvykle nezůstává ušetřeno. Ty drobné potvůrky zalezou, kam mohou, a dá docela práci je odevšad vydolovat. A tak, pokud má koupelna zůstat vousy nedotčena, chce to řešení.

Článek

Zcela hladce oholená tvář aktuálně není zrovna v módě, a tak se nabízí řešení hned „dva v jednom“. Jednak z muže udělá sexy vousáče se strništěm či plnovousem a především zachytí ony nežádoucí vousky. Jak na to? Pořízením zastřihovače vousů, který obě funkce plní na jedničku s hvězdičkou.

Philips BT7210

Na trhu je zastřihovačů vousů široký výběr, liší se cenou i kvalitou, některé i speciálními funkcemi. A protože nám jde především o čistotu koupelny, ideální je pro tento případ model Philips BT7210. Jeho inovativní systém odsávání totiž zajistí, že až 90 procent ostříhaných vousů neskončí v umyvadle nebo na zemi, ale v zásobníku přístroje. To je přesně to, co potřebujeme. Tento zastřihovač má průhlednou nádobku, kde můžeme vidět, kolik vousů nachytal a kolik práce s uklízením koupelny nám tak ušetřil.

Philips BT7210

O fous delší

Pokud se tedy muž rozhodne neholit do hladka, ale pravidelně porost zastřihovat, Philips BT7210  mu dává řadu možností, jak bude výsledek vypadat. Má totiž širokou škálu nastavení délky zastřižení, nabízí celkem 20 různých nastavení, spokojený tak bude každý vousáč. Ten, který má raději nízký porost okolo 0,5 mm, i ten, který nechá svůj vous dorůst až jeden centimetr. To vše snadno a rychle, pomocí zoomovacího kroužku zabudovaného do těla přístroje.

Tento zastřihovač je bezdrátový, a tak při jeho používání nebude šňůra křižovat koupelnu. Baterie vydrží až 70 minut, při běžném provozu tak stačí nabíjet přibližně jednou za 14 dní. Stav baterie indikuje displej, nabíjení trvá asi hodinku.

Philips BT7210

Zastřihovač vousů tak může být třeba nápaditým dárkem. Potěší jak muže, tak jejich něžné polovičky.

Načítám