Hlavní obsah

Valentýnský horoskop

Foto: shutterstock.com

Najděte své znamení ve valentýnském horoskopuFoto: shutterstock.com

Reklama

Valentýnská neděle je tu! Jste zvědavá, jestli vám váš miláček naplánoval romantickou večeři v oblíbené restauraci, vzpomněl si na tu nádhernou sexy košilku, kterou jste zahlédla ve výloze, anebo jestli třeba právě dnes nepotkáte nového pana Božského? To vše a nejen to vám odhalí náš Velký valentýnský horoskop!

Článek

Beran (21. 3. -  20. 4.)

Láska a sex: Situace se na Valentýna konečně obrátí k lepšímu a partner k vám bude až nečekaně pozorný. Připraví vám romantický večer a ocení vás. Nastal čas obrátit list a staré spory již dále neřešit. Pravděpodobně se jim s odstupem času budete už jenom smát.

Zdraví: Práce na zkrášlování domova vás naplňuje, v posledních dnech se však cítíte už trochu vyčerpaná. Výsledek vaší práce se ovšem dočká ocenění od vašeho protějšku. Čeká vás společně strávený valentýnský večer, kdy si užijete vysněného obdivu i pohodlí.

Finance a kariéra: Možná se budete cítit přetížená starostmi souvisejícími s prací. Ráda byste všechno, co děláte, ať už v práci, nebo v domácnosti, udělala dokonale a sklidila obdiv. Dnes však zapomeňte na stres a věnujte se jen neodkladným věcem, především své lásce.

Býk (21. 4. -  21. 5.)

Láska a sex: Váš partner pro vás dnes bude vynikajícím zdrojem inspirace. Podnítí vás ke společnému tvoření a přijde se skvělými nápady. Spolu strávený valentýnský večer plný společných snů jistě posílí váš vztah. Den přeje také společnému plánování budoucnosti.

Zdraví: Silně si uvědomujete, že vaše zdraví a pohoda závisí a pramení z vašeho domácího zázemí. I když jste si celý týden nedopřála tolik domácího pohodlí, kolik byste potřebovala k opravdové spokojenosti, dnes to můžete napravit. Oceníte smyslové požitky.

Finance a kariéra: Ráda se obklopujete hezkými a kvalitními věcmi, milujete luxus a v současné době zvažujete jednu významnou investici v tomto směru. Pokud se o výběru poradíte se svým partnerem a rodinou, neuděláte chybu a z nákupu bude mít radost celé vaše okolí.

Blíženci (22. 5. -  21. 6.)

Láska a sex: Trápí vás pocit osamělosti. Ať už máte partnera, nebo ne, cítíte se někdy nepochopena a dnes, kdy je všude plno zamilovaných párů, je tento pocit ještě naléhavější. Ale pozor, vše se změní a poznáte spřízněnou duši, se kterou vás spojí podobné zájmy.

Zdraví: Dnes je pro vaše tělo nejvhodnější věnovat se sportu a aktivnímu pohybu. Vyjděte si třeba zalyžovat, vhodný je i tanec nebo jiný sport, který vás baví. Pokud vás v poslední době trápila chřipka nebo nemoci z nachlazení, potíže budou brzy zažehnány.

Finance a kariéra: Při zábavě s partnerem hlídejte finanční výdaje a utrácejte rozumně. Je šance, že potkáte člověka, který bude v příštích měsících důležitý nejen pro vaši kariéru. Objevíte dosud skryté souvislosti a spojitosti mezi vaším pracovním a osobním životem.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Láska a sex: Dnešek vás přesvědčí o tom, že stará láska opravdu nerezaví! Věci, které dávno patřily minulosti, se stanou opět skutečnými a vy si uvědomíte, co vám doteď chybělo. Možná vás to vyvede z míry. Dnešní valentýnský večer pro vás bude nečekaně úžasný.

Zdraví: Dnes vás trochu potrápí zdraví, ale naštěstí nepůjde o nic vážného. Vaše tělo se vám jen snaží naznačit, abyste mu věnovala více pozornosti - příjemného odpočinku, ale i zdravého pohybu, čerstvého vzduchu a cvičení. Nepodceňujte léčivou sílu lásky!

Finance a kariéra: Potkají vás nečekané změny. Pokud necháte situaci volný průběh a nebudete ji držet pod kontrolou, půjde nakonec o změnu k lepšímu. Možná dostanete zajímavou pracovní nabídku, ale budete muset něco obětovat. Láska bude v rozhodování hrát hlavní roli.

Lev (23. 7. -  22. 8.)

Láska a sex: Zjistíte, že pomluvy, které jste se doslechla o svém partnerovi, mají pravdivé jádro. Věci však nejsou takové, jaké se na první pohled zdají. Je vhodné otevřeně si všechno mezi sebou vyjasnit. Vaše vzájemná láska vyhraje právě na den zamilovaných.

Zdraví: Vaše zdraví je pevné, ale v posledních dnech je ohrožováno stresem. Dopřejte si volný den a uklidnění v soukromém životě. Zlepšení vztahu s partnerem a pohodový valentýnský zamilovaný večer přinesou potřebné uvolnění. Prospěla by vám relaxační koupel.

Finance a kariéra: Pokud se přesto, že je neděle a navíc sv. Valentýna, musíte věnovat práci, buďte pozorná, máte sklon udělat chybu z nedbalosti, protože vaše myšlenky se točí jen kolem lásky. Vaše finanční situace je dost příznivá, ale nečekejte žádné výrazné změny.

Panna (23. 8. -  22. 9.)

Láska a sex: Váš protějšek vám připraví nádherný zamilovaný večer. Možná vás požádá o něco, s čím si nebudete jistá. Pokud si necháte čas na rozmyšlenou, prověříte si, jak mu na vás záleží. Tušíte, jak se záležitost vyvine, vyslechněte ale i rady svých blízkých.

Zdraví: Obtěžují vás opakující se drobné zdravotní potíže, které vám znepříjemňují život navzdory tomu, že se nejedná o nic závažného. Přesto o nich hodně přemýšlíte, trápí vás. Krásné vyznání lásky od vašeho partnera vás však přivede na úplně jiné myšlenky.

Finance a kariéra: Vaše dlouhodobé finanční problémy vám pomůže vyřešit partner nebo blízký přítel. Vaše práce se setká s uznáním, které však nebude finančního charakteru. Opět si jednou uvědomíte, že pracovní a soukromý život není vůbec snadné úplně od sebe oddělit.

Váhy (23. 9. -  23. 10.)

Láska a sex: Nezoufejte, když váš partner bude zpočátku působit nevšímavě i přesto, že je sv. Valentýna. Místo výčitek mu dejte najevo svou lásku a pochopení pro jeho problémy, v poslední době ho totiž trápí jedna závažná věc. Váš vztah dostane zcela nový rozměr!

Zdraví: Valentýna si užijete v příjemné atmosféře svého domova a milující rodiny. Pokud žijete s partnerem, udělejte si nezapomenutelný společný večer v teple vlastního vysněného hnízdečka, a pokud ne, zkuste ho pozvat k sobě na romantickou a chutnou večeři.

Finance a kariéra: Dočkáte se uznání a obdivu v souvislosti s vaší prací. Těžké období je teď definitivně za vámi. Pohoda v práci vám dává dostatek energie věnovat se osobnímu životu a hlavně lásce a rodinným vztahům. Nenechte se však svést k přehnanému utrácení peněz.

Štír (24. 10. -  22. 11.)

Láska a sex: Budete muset vybírat z několika možností, jak strávit valentýnský večer. Srdce vám však jednoznačně napoví, jak máte toto dilema vyřešit, takže rozhodování vůbec nebude těžké a své volby určitě nebudete litovat. Čeká vás dárek nebo jiné překvapení.

Zdraví: Dnešek by vám neměl přinést žádné zdravotní potíže a nic nebude bránit tomu, abyste Valentýna strávila podle svých nejodvážnějších představ. Pokud by se přesto nějaké těžkosti objevily, pozor - je to znamení, že přepínáte síly a je načase zvolnit.

Finance a kariéra: Získáte cenné kontakty, které v budoucnosti povedou k zajímavému a naplňujícímu pracovnímu uplatnění. Nepřehlédněte je, pravděpodobně přijdou ze strany přátel nebo starých známých, ale získané informace vám zpočátku nebudou připadat příliš důležité.

Střelec (23. 11. -  21. 12.)

Láska a sex: Dnes budete cítit, že prožíváte opravdu harmonický vztah. Váš protějšek připomíná vysněného prince. Zjistíte, že toho máte společného víc, než jste dosud myslela. Pokud jste svého Valentýna ještě nenašla, jděte mezi lidi, potkáte tam spřízněnou duši!

Zdraví: Den se ponese ve znamení aktivního odpočinku, vaše fyzická kondice je výborná a vaše tělo si říká o trochu sportovního vyžití. Pokud vyrazíte za sportem a pohybem společně s partnerem, čeká vás den, na který spolu budete dlouho v dobrém vzpomínat.

Finance a kariéra: Přes ne právě příznivou finanční situaci se dnes nesnažte moc šetřit, je přece svátek! Nebudete litovat, když investujete a potěšíte partnera pečlivě vybraným dárkem. Pozornost, kterou věnujete výběru, se vám vrátí v podobě partnerovy velké radosti.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Láska a sex: Čeká vás jiskřivé valentýnské setkání a je možné, že se z nové známosti vyvine dlouhodobější vztah. Zadané čeká neobvyklý dárek nebo pozvání od partnera. Když se nebudete příliš držet své konzervativnosti a obav, užijete si Valentýna opravdu naplno.

Zdraví: Konečně máte dostatek času odpočinout si a dopřát si klid, který vám celý týden chyběl. Nelekněte se, když bude mít partner jiné představy o tom, jak strávíte svátek zamilovaných, kompromis najdete snadno. To, co se počítá, je láska a ta přemůže vše.

Finance a kariéra: Den je příznivý pro zlepšení finanční situace. Pozitivní změna bude spíš dílem štěstí a náhody než systematické práce, která je vám obvykle bližší. Máte šanci na vítězství ve hře. Nepodceňujte roli Štěstěny v životě, otevřete se její pomoci a přízni!

Vodnář (21. 1. -  20. 2.)

Láska a sex: Valentýn se pro vás bude nést ve znamení nespoutané vášně a okouzlení. Všechno je najednou dokonalé a cítíte se milována a obdivována. Zatím je další vývoj otevřený, ale máte dobré vyhlídky dosáhnout toho, co si přejete, všechno je jen a jen na vás.

Zdraví: Dnes se vám vyplatí zvýšená opatrnost ve věcech zdraví, nezapomeňte na to v milostném opojení. Neznamená to však, že byste se měla vyhýbat zábavě s partnerem a společenskému vyžití, právě naopak - dobrá nálada, zamilovanost a uvolnění vám prospějí.

Finance a kariéra: Nevyjasněné priority týkající se práce a financí jsou jádrem jednoho z problémů ve vašem partnerském životě. Ukáže se, že váš pohled na věc byl pravdivý, a získáte v této záležitosti důvěru a podporu ze strany partnera. Podpoří to vaše sebevědomí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Láska a sex: Ve svém srdci nosíte ideály o lásce, kterým už pomalu přestáváte věřit. Je svátek všech zamilovaných a vy se po dlouhé době přesvědčíte, že má smysl udržovat sny naživu! Svého prince objevíte mezi přáteli a není vyloučeno ani obnovení starého vztahu.

Zdraví: Jste citlivý člověk a vaše zdraví úzce souvisí s vaší psychickou pohodou. To vysvětluje, proč se najednou začínáte cítit mnohem lépe. Máte podporu ze strany blízkého i vzdálenějšího okolí a víte, že váš život i partnerství se ubírají správným směrem.

Kariéra a finance: Vaše finanční situace nijak neutrpí, pokud si dnes dopřejete volný den. Je čas přehodnotit své priority a přestat konečně plýtvat energií na věci, které nikam nevedou. Vyplatí se vám věnovat takto ušetřený čas svým nejbližším, především partnerovi.

Valentýnský horoskop pro vás připravila astroložka Michaela. Pokud máte zájem o speciální horoskop přímo pro vás nebo si toužíte nechat vyložit karty, vyberte si některou z našich kartářek či astroložek ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám