Hlavní obsah

Valentýnský horoskop: Čím potěšíte svého partnera nejvíce? Čtěte!

Foto: javi_indy, shutterstock.com

Jak strávit valentýnský večer se svým partnerem? Poradíme vámFoto: javi_indy, shutterstock.com

Reklama

Dnešní valentýnské odpoledne by se mělo nést v romantickém duchu. Jak je nejlépe oslavit se svou polovičkou? Čtěte dál a dozvíte se tip na ideální rande nejen pro Berana, Ryby...

Článek

Ať už berete Valentýna vážně, nebo se vás tenhle svátek vůbec netýká, nikdy neuškodí vědět, co vaši drahou polovičku – co se randění týká – potěší. Každé znamení je totiž trochu jiné a každé si užije jiný přístup, dárky, gesta i zážitky. Co nejvíc ocení právě váš partner či partnerka?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Berani se moc nevyžívají v romantice a hlavně, nemají rádi náznaky. Pokud si Beran něco přeje, prostě vám to řekne, a podobné zacházení očekává i od vás. Tohle znamení je neobvykle upřímné a otevřené a nerado chodí kolem horké kaše. Na Valentýna uděláte nejlépe, pokud ho překvapíte něčím zážitkovým – romantická večeře při svíčkách v luxusní restauraci není nic moc, ovšem pokud se bude odehrávat několik kilometrů nad zemí, je to hned lepší. Hlavní pravidlo zní: nezapomenout, to Berani špatně nesou.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Naopak Býky luxusní večeří okouzlíte, takže hezký podnik, kde je dobře nakrmí, to je to pravé. Pokud navrch přihodíte ještě nějaký pěkný dárek, ať už půjde o květiny, šperky či láhev kvalitního alkoholu, večer se rozhodně vydaří. Navíc Býci dokážou ocenit, pokud pro ně připravíte něco skutečně od srdce – proto když na ně bude doma čekat večeře při svíčkách, vlastnoručně uvařená, rozhodně nebudou zklamaní. A jakožto jedno z vášnivých zemských znamení rozhodně budou nadšeni i z dohry v peřinách.

Foto: puhhha, shutterstock.com

Pokud máte partnera narozeného v Býku, pozvěte ho či ji na luxusní večeřiFoto: puhhha, shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženci většinou nejsou Valentýnu příliš nakloněni, tak nemusíte zdůrazňovat romantiku nějak přehnaně. Na druhé straně ale umí ocenit, když vidí, že se jim snažíte udělat radost a potěšit je. Že víte, co mají rádi. Jako společenské znamení, které je rádo ve středu dění, si užijí, když je pozvete na kulturní akci, ať půjde o koncert, výstavu, nebo třeba autorské čtení – to už záleží na „vašem“ Blíženci. Pokud je chcete potěšit jen maličkostí, knihou nešlápnete vedle.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pro Raky je romantika důležitá a pravděpodobně se na svátek zamilovaných opravdu těší a sami pro vás přichystali příjemný večer. Potěší je hlavně to, když jejich plány oceníte. A pokud jste u kormidla vy, nebojte se romantických gest – cestičky z okvětních plátků, večeře za doprovodu smyčcového kvarteta, čekání na padající hvězdy… Co by jiným už možná přišlo přes čáru, to si Raci užijí. Další možností je jakékoli hýčkání, ať už to bude domácí masáž, nebo společný výlet do spa centra nebo návštěva solné jeskyně.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lev si nejvíc užije takové rande, na které bude ještě nějaký čas vzpomínat, které bude potřeštěné a jednoduše velkolepé. Pokud máte možnost navštívit tematický valentýnský večírek, jděte do toho. Ovšem varujte svou polovičku dopředu, ať se připraví a řádně načančá – nic není pro Lva horší potupou než se zjevit ve společnosti v ne úplně perfektní formě. Pokud navrch přihodíte dárek v podobě něčeho luxusně okázalého, co bude možné na daném večírku předvádět, je to už na jedničku s hvězdičkou a večer se rozhodně nudit nebudete.

Foto: Spectral-Design, shutterstock.com

Lvi musí být za každých okoloností upravení, proto by měli vědět, co je čeká za akci :-)Foto: Spectral-Design, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Je dobré si na začátek ujasnit jednu věc: Panny nemají rády překvapení. Tak se prosím nesnažte jim vyrazit dech, a pokud je chcete vytáhnout někam ven, dejte jim vědět dopředu. Rozhodně neocení drahé dárky a okázalé akce, spíš je potěší třeba společná procházka při západu slunce. A nebo dáreček, který ukáže, že je vnímáte. A kromě toho Panny rády zvelebují své hnízdečko, jestliže tedy zakoupíte něco do bytu, po čem dlouho touží a co si kvůli svému praktickému založení prozatím odpíraly, určitě zabodujete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy budou nadšené, když stráví večer na úrovni tak, aby si užily krásné oblečení, dobré jídlo a pití a příjemnou atmosféru. Rozhodně si je získáte vstupenkami do divadla na jejich oblíbené představení nebo výletem do galerie. Také romantická plavba po jakékoli řece, kterou máte po ruce, spojená s večeří bude naprosto nezapomenutelná. Hlavní je, abyste se svým Vahám věnovali, několikrát jim dali jasně najevo, že jsou pro vás vším a že jste tak nádhernou bytost nikdy neviděli. Váhy přímo žijí pro komplimenty.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Potěšit Štíry není nic jednoduchého a nejspíš budete muset do svého valentýnského rande vložit více úsilí, ale to se rozhodně vyplatí. Štíři si užívají záhady, tak jim nějakou připravte. Nechte jim doma lísteček s instrukcemi, jak se dostat na tajné místo, nechte je vyzvednout před domem luxusní limuzínou, zavažte jim pásku přes oči a poslepu je doveďte přímo ke stolku prostřeném na střeše či zahrádce za domem… Zkrátka vymyslete něco hravého, co je nadchne. A nezapomeňte i na řádnou postelovou dohru, ta je pro Štíry stejně důležitá.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelci rádi poznávají všechno nové – tak jim to dopřejte. Na přehnanou romantiku si sice nepotrpí, ale my víme, jak si jejich srdce získat. Vyberte si den dva volno a vezměte je někam na výlet, na místo, o kterém dlouho mluví, nebo o kterém víte, že se jim zkrátka bude líbit. Nemusíte cestovat přes půl světa, i v Česku se najde ledasco zajímavého. A nebo svou polovičku vezměte někam na svah, jiskřící sníh Střelcům bezpochyby rozzáří oči. A to je to, oč vám jde, nebo ne?

Foto: goodluz, shutterstock.com

Střelce potěší třeba výlet do horFoto: goodluz, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kozorozi svátek zamilovaných neuznávají a neprožívají, tak to je. Zkuste tak pro ně připravit odpoledne či večer prostě takové, jaké mají rádi – ať už to znamená návštěvu kina, společné vyběhnutí do přírody nebo večer strávený povalováním na gauči. Pokud trváte na dárku, sežeňte něco výjimečného, co jen tak někdo nemá – třeba po nich pojmenujte hvězdu, nebo jim pořiďte minipozemek na Měsíci. Počítá se i první vydání jejich oblíbené knihy nebo třeba podpis jejich hudebního hrdiny.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vodnáři si chtějí užít večer podle svých představ. Dejte jim tedy volnou ruku a uvidíte, kam vás zavedou. Určitě půjde o něco neobvyklého, hlavně se připravte, že i když se vám často bude chtít říct ne, nesmíte to udělat – pro Vodnáře by to bylo velkým zklamáním. Může se vám stát, že se budete vznášet v balonu vysoko nad zemí, ale taky to, že se zúčastníte ochotnického představení velmi artového divadelního souboru. Pro Vodnáře bude největším dárkem a radostí, když se necháte nadchnout – a nebojte, to oni skutečně umí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ryby nejvíc nadchnete, když budete osobní – a to tak, že jim darujete něco, co jste vyrobili vlastníma rukama. A představivosti se skutečně meze nekladou. Pokud vám to jde v kuchyni, něco dobrého upečte či uvařte. Pokud máte umělecké sklony, malujte, pište, vyrábějte nebo skládejte básně. Ale i to, že Rybám vypálíte CD s oblíbenými písněmi, se počítá. Zkrátka zapojte vlastní síly a kreativitu a uvidíte, jak Ryby zaplesají nad výsledkem. Nejlepší na tom je, že váš dárek rozhodně nemusí být bez chybičky, hlavně aby byl od vás.

Jaké překvapení pro svou drahou polovičku chystáte vy?

Reklama

Načítám