Hlavní obsah

Vánoce jsou tu: školní batoh ideální dárek pro (před)školáky

Foto: BAAGL

Nejoblíbenější aktovka pro holky – Zippy PandaFoto: BAAGL

Vánoce se pomalu blíží a většina rodičů ještě nemá dárky pro své děti. Přestože dítě během roku zlobilo, stejně mu chcete naložit pod stromeček něco hezkého, abyste mu vykouzlili úsměv na rtech a slzy radosti.

Článek

Na druhou stranu možná nechcete vyhazovat peníze za nepotřebné a mnohdy zbytečné dárky. Máme pro vás tip na dárek, který vašemu školákovi udělá radost, bude užitečný a vydrží několik let.

Školní batohy jsou ideálním překvapením pod stromeček

Školní batoh pod stromečkem je skvělým dárkem pro ty nejmenší. Doporučujeme batohy nakupovat pro děti na prvním stupni. Menší děti školu milují, je pro ně stále objevováním nových poznatků a dobrodružstvím.

Buďte si jisti, že krásný školní batoh, který váš školák najde pod stromečkem, určitě udělá radost a zaboduje.

Foto: BAAGL

Zippy Spaceman – oblíbená aktovka pro kluky Foto: BAAGL

Využijte speciálních nabídek školních batohů před Vánoci

Výrobci školních batohů vnímají Vánoce stejně – snaží se pro děti pod stromeček připravit nové neokoukané designy. Využijte toho a prohlédněte si širokou nabídku školních batohů Topgal. Topgal umí vyrobit takový batoh, který si váš školák zamiluje.

Právě před Vánoci chystají výrobci speciální nové edice s motivy, které jsou dětem velmi blízké. Udělejte proto vašim dětem opravdovou radost dárkem, který budou mít každý den u sebe. Kdykoli se na batoh podívají, budou ho mít spojený s krásným Štědrým dnem, kdy ho pod stromečkem našly.

Školní penál pod stromeček

Existují i menší a levnější varianty dárku pro školáka. Dobrou volbou je školní penál. Stejně jako u batohu si můžete být jisti, že dítěti vydrží. Představují nepostradatelnou součást výbavy do školy, bez které se školák neobejde.

Tip: Dejte dítěti pod stromeček školní penál plný výbavy – udělá mu to ještě větší radost, když uvnitř najde vše, co bude do školy potřebovat.

Foto: BAAGL

S aktovkami BAAGL bude děti škola bavitFoto: BAAGL

Vsaďte na psychologický efekt 

Výhodou školních potřeb pod stromečkem je také to, že se děti zase začnou do školy těšit ještě víc. Určitě to pozorujete i na sobě, když si koupíte něco nového, máte hned lepší náladu. Například si vzpomeňte, když jste si naposledy koupili něco nového do kuchyně na vaření – těšili jste se, až to vyzkoušíte a něco uvaříte? Samozřejmě, že ano. Podobný psychologický efekt platí i na vašeho školáka.

Kupujte jen kvalitní a prověřené výrobky

Především u školních batohů si dávejte pozor a kupujte jen ty skutečně prověřené. Důležité je, aby byly certifikované a ergonomicky testované – musí školákovi dobře sedět, aby mu nepoškodily záda a páteř. Jisti si můžete být školními batohy BAAGL a Topgal. Ty představují nejlepší možnou kvalitu, kterou školákovi můžete pořídit. Jsou pohodlné, ergonomické, navíc designově krásné a hlavně kvalitní, takže vydrží dlouho. Nečekejte na posledních chvíli, to už bývají motivy přebrané, nakupte školní batoh ještě dnes.

Foto: BAAGL

Zippy Spaceman setFoto: BAAGL

Reklama

Načítám