Hlavní obsah

Vánoce letos budou ještě barevnější!

Reklama

Pro každého milovníka vaření má Sencor ten pravý dáreček!

Článek

Každý rok to samé – stresy, spěch, prostě klasická předvánoční „nestíhačka“. Nakoupit dárky, nakoupit proviant, uklidit, ozdobit, vykuchat, napéct. Proč si to letos neusnadnit? Ty pravé pomocníky na pečení a vaření, ale i krásný vánoční dárek už nemusíte řešit. A pokud jste navíc fanouškové barev, tím spíše.

Pro všechny, kdo jsou v kuchyni jako doma a nedají vařečku z ruky, má totiž Sencor tip na spotřebiče, které jsou nejen praktické, ale okouzlí vás i svým barevným designem. Jedná se o tyčový mixér a kuchyňský robot, které oceníte při přípravě prakticky všech (nejen) vánočních dobrot.

Vyberte si barvu podle vaší kuchyně

„Tyčák“ SHB 436X je nepřekonatelný v mixování, sekání i šlehání. V ultrakrátké době si poradí prakticky se vším, co mu dáte za úkol. A se vší grácií. Mixovat umí díky nerezovému nástavci dokonce i horké pokrmy. Využijete jej ale i na přípravu dipů, krémů, šlehačky, domácích majonéz, mixování hustých polévek, sekání cibule či další zeleniny, ale i k výrobě dětské výživy.

Výsledky vás pokaždé ohromí, nicméne tyčák si pozornost nevynucuje – jeho extra tichý motor zaručuje, že o jeho práci nikdo jiný kromě vás neuslyší. Navíc je na něj záruka 6 let, která předesílá, že toho s ním rozsekáte opravdu hodně. Čím však pozornost vyvolá prakticky u každého, je jeho vzhled. K dostání je totiž v devíti zářivých barvách včetně růžové!

Jakou barvu máte rádi?

Větší brácha tyčového mixéru, kuchyňský robot Sencor STM 30X už vyhledává větší sousta. Je ideální pro přípravu objemnějších hmot – těsta, krémů, šlehačky, pěny apod. K tomu výborně poslouží nerezová mísa o objemu 4 litry, ve které připravíte až 1,6 kg těsta nebo vyšleháte 8 baječných bílků.

Planetární systém hnětení, míchání a šlehání garantuje dokonalé promíchání

Ať už bude hnětat, šlehat nebo míchat cokoli, můžete si být jisti, že 100 % obsahu mísy bude náležitě zpracováno. Postarají se o to 3 výměnné nástavce a jejich planetární systém míchání (nástavce rotují nejen kolem své osy, ale zároveň také kolem osy převodovky). Samozřejmostí je volba rychlosti u obou pomocníků.

Zkrátka, ať už hodláte vařit sami nebo se chystáte barevným parťákem obdarovat někoho jiného, chybu rozhodně neuděláte. Krásné a barevné!

Reklama

Související témata:

Načítám