Hlavní obsah

Vánoce nestárnou. Ani vaše pleť nemusí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Týdny vymýšlíte a sháníte originální dárky, pečete vánoční cukroví a pečlivě uklízíte celou domácnost. Slyšíte šustění balicího papíru i smích rodiny a víte, že adventní čas vás nikdy neomrzí. Už se těšíte?

Článek

Vánoce nestárnou. Zastavte čas i vy! Dodejte pleti jiskru s přípravky proti vráskám od dermokosmetické značky Eucerin.

Kyselina hyaluronová bojuje proti vráskám

S přibývajícím věkem v pleti ubývá přirozené množství kyseliny hyaluronové a dochází ke vzniku vrásek. Bojíte se, že předvánoční shon je ještě více prohloubí? Vyzkoušejte řadu Eucerin Hyaluron-Filler. Kombinace kyseliny hyaluronové s dlouhým a krátkým řetězcem a bioaktivního glycin saponinu, který zvyšuje pleti vlastní syntézu kyseliny hyaluronové, pomáhá redukovat začínající jemné linky i výrazné vrásky.

Vyzkoušejte řadu Eucerin Hyaluron-Filler

Máte zralou pleť s větším množstvím hlubokých vrásek, které zároveň chybí i pevnost? Pro vás byla vyvinuta nová řada Eucerin Elasticity+Filler, jež zlepšuje pružnost, vyplňuje hluboké vrásky a vrací pleti svěží a zářivý vzhled.

Pokožka před a po

Vyhrajte vánoční péči Eucerin

Nechcete čekat na Ježíška? Sdílejte své kouzelné vánoční momenty a vyhrajte dárekplný pečující kosmetiky Eucerin, která uchová vaši tvář stejně krásnou jako ve vašich vzpomínkách.

Potěšte své blízké dárkovým balením Eucerin

Tip na dárek

Chcete potěšit i svoje blízké? Darujte kosmetické taštičky s péčí Eucerin i jim! Ve vybraných lékárnách teď najdete šest druhů elegantních dárkových balení s nejoblíbenějšími přípravky v boji proti vráskám.

Související témata:

Načítám