Hlavní obsah

Vánoce se kvapem blíží. Potěšte sebe i své blízké kosmetikou

Foto: shutterstock.com

Potěšte sebe i své blízké kvalitní kosmetikou ZiajaFoto: shutterstock.com

Letos více než kdy jindy trávíme čas v bezpečí domova. Díky vánočním balíčkům Ziaja si ale tento nucený pobyt můžete zpříjemnit a dárky pro své milované vybrat v klidu a pohodlí. Darujte krásu i zdraví s mnoha účinnými látkami přírodního původu.

Článek

Má být péče o půvab a zdraví přímo královská? S dárkovou sadou Kozí mléko se rázem přenesete do časů egyptské královny Kleopatry, která si blahodárné hydratační a regenerační účinky kozího mléka užívala. Vyhlazující hydratační denní krém se již stihl stát evergreenem. Vyživující noční krém s bohatou krémovou konzistencí nahrazuje nedostatek přírodních výživných složek. Intenzivně hydratační krém na ruce a nehty pečuje o namáhanou pokožku a posiluje nehty. Jemnou, čistou vůni přípravků si zamiluje celá rodina.

Foto: Ziaja

Dárkové sady Ziaja Kozí mléko, Olivový olej a Kakaové máslo pořídíte v e-shopech a širokých sítích drogerií za příznivé cenyFoto: Ziaja

Pokožka pod ochranou

Chcete chránit pokožku před výkyvy teplot? Dárkovou sadu Ziaja Olivový olej ocení velcí i malí, zvlášť v zimě hýčká pleť jako v bavlnce. Olivový olej je unikátní zdroj mnoha prospěšných látek a vitaminu E. Pořiďte si hydratující sprchový gel, vyhlazující tělové mléko a ochranný výživný krém na ruce a nehty.

V pelíšku je příjemně, tak si to pojďte užít! Zahalte své nejbližší od hlavy až k patě do lahodné vůně pečující dárkové sady Ziaja Kakaové máslo. Krémové sprchové mýdlo udržuje potřebnou vláhu a jemně promašťuje kůži. Vyhlazující tělové mléko zpružňuje pokožku a nezbytný Krém na ruce a nehty namáhanou pokožku důkladně regeneruje.

Foto: Ziaja

Limitované série Ziaja Lemon cake voní citronem a vanilkouFoto: Ziaja

Vánoce jsou kouzelné, ale nespoléhejte na dary z nebes! Překvapte své blízké novinkou – limitovanou sérií Ziaja Lemon cake. Okouzlující kombinace citronů a vanilky se rozvine v pěnovém mýdlu na ruce. Lehoučký krém na ruce zanechá pleť hebkou a vitální. Mycí želé do koupele naplní vanu tisícem voňavých citronových a vanilkových bublinek, které dopřejí smyslům stoprocentní relaxaci.

Foto: Ziaja

Dárková sada Kašmír přináší potěšení z luxusní péčeFoto: Ziaja

Nejlepší dárek pro vaše nejbližší

Vybírejte dárky praktické a takové, které vašim nejbližším řeknou, jak moc na ně myslíte. Dárková sada Kašmír v sobě snoubí potěšení a účinnost pro znovunalezení krásy. Kašmír je synonymem luxusu, kombinace bambuckého másla s proteiny kašmíru intenzívní péčí.

Foto: Ziaja

Dárková sada Men ideálně kombinuje kosmetiku pro správného mužeFoto: Ziaja

Muži vašeho života ocení svěží, energizující vůni přípravků Dárkové sady Man. Pleťový hydratační matující krém se rychle vstřebává a nezanechává mastné stopy. Pečující sprchový gel poskytuje okamžité osvěžení a neviditelný antiperspirant roll-on účinně redukuje pocení.

Potěšte své blízké kompletní péčí o pokožku a věnujte jim pod stromeček dárkové balíčky kosmetiky Ziaja. Najdete je jak v běžných drogeriích, tak online na www.ziajaprotebe.cz.

Načítám