Hlavní obsah

Vánoce, to je soda

Reklama

Pokud nejste zvyklí spojovat Vánoce s bublinkami, já tedy od loňska ano. Řeknu to na rovinu – když jsem vloni pod stromečkem vybalila výrobník sodovky SodaStream, dvakrát nadšená jsem tedy nebyla.

Článek

Říkala jsem si, spotřebič jako dárek k Vánocům, hodí se to vůbec? Neodbyl mě takhle náhodou někdo? Neodbyl. Stačilo pár hodin Božího hodu a už mi bylo naprosto jasné, že to byl super nápad, který mi ulehčí práci naprosto nečekaně.

Abyste rozuměly, milé dámy, ten jejich slogan „pusťte bublinky na svobodu“ mi vždycky přišel trochu legrační, než jsem zjistila, že krom bublinek s tímhle krasavcem pouštím na svobodu i sama sebe. A svoboda o Vánocích, to je pro ženu hodně cenná věc. Dost na tom, že celý prosinec nakupujete, uklízíte, pečete, vyváříte, zdobíte… Když udeří Štědrý den, bývá toho tak akorát a ani o svátcích si moc neodpočineme – nemám pravdu? Pamatuju se na ty sváteční nákupy, jak jsem tahala baterie lahví s limonádami a kolami a balenou vodou a měla z toho ruce jako orangutan a páteř jako neandrtálec.

Od té chvíle, co jsem ten nepřehlédnutelný svítivě červený výrobník sodovky postavila na linku – mimochodem, je fakt nádherný, má hodně povedený design a ta barva, která mi ze začátku přišla moc jásavá, úplně prozářila kuchyň – od té chvíle jsem zažívala neskutečnou pohodu. Celá rodina včetně dědy, který jinak věčně věků otravoval s dolíváním koly, na které je tak trochu závislý, běhala k SodaStreamu a po celé svátky ho nenechala vydechnout.

SodaStream rozumí chutím vody jako nikdo druhý

Krom sirupů, které byly součástí dárku, doběhl syn dokoupit další, takže si pak mohl každý vyrobit, co ho jenom napadlo, od ovocných limonád přes koly až po nealkoholické, a můj muž samosebou i alkoholické koktejly. Nedokupovala jsem jedinou petku! SodaStream stačil na všechno a obsluhovat se ho bleskově naučila i tříletá neteř.

Ono to totiž není, co bývávalo – když jste po paměti hledali závit a pak do něj šroubovali láhev – to je dávno pryč. Teď jenom jednou rukou nacvaknete – lup – a druhou rukou zmáčknete a máte pití, jakékoli chcete. A úplně si vystačíte s kohoutkovou vodou! Schválně jsem si pak spočítala, kolik jsem natahala za běžné Vánoce lahví a definitivně došla k závěru, že jsem fakt dost osvobozená.

Letos, jak jsem zjistila, je vánoční nabídka SodaStreamu ještě zajímavější – zaplatíte jednou a dostanete dvakrát. Tedy, odnesete si dvě dárkově zabalené krabice. V jedné je výrobník s bombičkou a lahví – a můžete si vybrat, jestli bílý, černý, nebo červený -– ve druhé dvě láhve a dva sirupy.

Dárky na Vánoce vymyšleny? Zde jsou za jedny peníze hned dva a lákavě zabaleny

Tak budu nadělovat. Výrobník SodaStream totiž není spotřebič. Je to zábavný parťák pro celou rodinu. Nejspíš tady proto se jmenuje Play.

Vaše Jana Janderová

Reklama

Související témata:

Načítám