Hlavní obsah

Vánoce v režii Gabriella Salvete

Foto: el nino parfum, s.r.o.

Úvodní obrázekFoto: el nino parfum, s.r.o.

Pokud necháme Gabrielle Salvete volnou ruku a nabídneme jí možnost organizace celých Vánoc od prvního adventu až do nového roku, věřte, že nebudete zklamaní. Heslo této značky zní jasně! Láska, radost, zábava a přesně takové Vánoce mají být, nemyslíte?

Článek

Pojďte s námi mávnout kouzelnou vánoční hůlkou, zapněte si koledy, zapalte svíčky, uvařte hrnek horké čokolády a začtěte se do vánočního poselství od Gabrielly Salvete.

Láska, která dobře vypadá

Mimo jiné k období zimních radovánek, adventních věnců a vánočních koled patří láska. Zpívá se o ní v různých písních i koledách, barva, jež ji vyjadřuje, je jednou z nejdůležitějších barev Vánoc. Vyjádřit lásku a něhu ukrytou v našich srdcích však nemusíme jen tím, jak se chováme, ale také tím, jak vypadáme. Zkuste použít decentní linku na oči, jemně vykonturovat tváře, rty nabarvit na rudo a oči zdůraznit jen pomocí řasenky. I takový minimalistický styl postačí k tomu, aby každý pochopil, že vaše srdce je laskavé a romantické.

Foto: el nino parfum, s.r.o.

Láska k dekorativní kosmetice Gabriella SalveteFoto: el nino parfum, s.r.o.

Radost, která potěší i největšího bručouna

V mnohých pohádkách se setkáváme s človíčkem, který ze srdce nenávidí Vánoce. Je všemi opovrhovaný a nepochopený. Sletem různých událostí se během jediné pohádky stane i z odpůrce Vánoc jejich milovník, zmrzlé srdce roztaje a naplní se radostí. Víte, kolik takových lidí je ve vašem okolí? Možná jeden, možná desítky. Nenechte nic náhodě a pomozte probudit vánočního ducha ve všech kolem vás. Obdarujte je chvilkou radosti, kterou mohou využít kdykoliv, kterou nemusí s nikým sdílet, a přesto při ní mohou pookřát. Chvilku, při níž si napustí horkou vanu, na obličej dají pleťovou masku, nohy i ruce zabalí do pečujícího zábalu. Chvilku, díky které každý pochopí, že vám na něm záleží.

Foto: el nino parfum, s.r.o.

Radost z pečující kosmetiky Gabriella SalveteFoto: el nino parfum, s.r.o.

Zábava – koření pro život s úsměvem

Co by byly Vánoce bez zábavy. Vezměte sáňky, oblečte se tak, že vás nikdo nepřehlédne a vyrazte na zasněžený kopec. Že letos nenapadl žádný sníh? Polepte se krásným party tetováním, nalakujte nehty na modro, pusu nabarvěte na růžovo a vyrazte na vánoční večírek. Buďte nepřehlédnutelní, sebevědomí a odvážní. Občas je potřeba z hlavy odstranit veškeré starosti a alespoň na chvilku být volnomyšlenkář. Takové momenty nejsou nezodpovědností, ale odpočinkem pro naše tělo i mysl.

Foto: el nino parfum, s.r.o.

Zábava s dekorativní kosmetikou Gabriella SalveteFoto: el nino parfum, s.r.o.

Udělejte si letošní Vánoce co nejvíce pohodové, zkuste prožít lásku, radost i zábavu. K tomu, abychom mohli o Vánocích kouzlit i s naším vzhledem, nám pomůže e-shop Elnino.cz. Naleznete tu veškerý sortiment Gabriella Salvete.

Reklama

Načítám