Hlavní obsah

Vařte BIO

Foto: SmartPress

Vařit z biopotravin nemusí být nijak složitéFoto: SmartPress

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou potraviny opravdu plné chemikálií, které škodí našemu tělu? Jak vařit tak, aby jídlo bylo skutečně zdravé, to vám poví Biokuchařka Hanky Zemanové.

Článek

Kuchařská kniha, které se už prodalo více než 18 000 výtisků, míří znovu na pulty. Tentokrát v novém vydání doplněném moderními fotografiemi jídel. Biokuchařka vás postupně naučí zařazovat biopotraviny do vašeho běžného jídelníčku. Provede vás světem nejen vámi běžně užívaných potravin, ale i surovinami, o kterých jste do teď možná ani neslyšela. Naučí vás vařit např. z cizrny, špaldové mouky či panenského oleje. Přesvědčí vás o tom, že biopotraviny nejsou jen zrní a že příprava biovečeře nemusí být nikterak náročná.

Čeká na vás:

  • Více než 70 jednoduchých a skvělých receptů a jejich variací
  • Zajímavosti o použití méně známých, ale dostupných druhů biopotravin
  • Odpovědi na nejčastější otázky o biopotravinách
  • Návštěvy u českých ekofarmářů
  • Fakta a výzkumy o vlivu potravin na zdraví

O autorce

Hanka Zemanová během svých studií na vysoké škole zavítala i do Francie, kde se začala zajímat o ekologickou výchovu. Později založila Pro-bio ligu, která se soustřeďuje na osvětu v oblasti ekologického zemědělství a biopotravin. Její jméno je spojeno především s ekopekárnou, kterou se svým manželem provozuje, a s biovařením. Titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006 získala právě Biokuchařka Hanky Zemanové.

Foto: SmartPress

Obálka knihy Biokuchařka Hanky ZemanovéFoto: SmartPress

Biokuchařka Hanky Zemanové, 2. vydání Nakladatelství SmartPress Pevná vazba, 180 stran, 449 Kč Druhé vydání vyšlo 8. prosince 2008

Načítám