Hlavní obsah

Váš příběh: Spím s otcem kamarádky

Foto: Isifa

Je to úžasný, ale nemůžu se podívat kamarádce do očíFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dokáže hodně ublížit dospívající slečně na střední škole? Když je její kamarádka zároveň i milenkou jejího otce! Že se tohle stává pouze v amerických filmech? Omyl! My máme důkaz, že i v Čechách není takový poměr ničím výjimečným! Svést o dost staršího muže je možná jednodušší, než jste si mysleli!

Článek

Když se nám ozvala čtenářka se svým příběhem, bylo hned jasné, že do přímé kontroverze s ostatními nepůjde, a proto její pravé jméno zůstane před druhými skryto. Jak sama popsala: „Já to jen chci někomu říct a ulevit si, protože to, co prožívám, mě dusí. Určitě mě hodně lidí odsoudí, s tím počítám.“ Ptáte se, co tak závažného by mohla mít na srdci osmnáctiletá studentka střední školy? Tak čtěte, a divte se!

Kamarádka byla pro mě vším

„Se stejně starou kamarádkou Mirkou se znám snad sto let,“ zahajuje svůj příběh dívka, které jsme přidělili jméno Martina. „Už na základce jsme byly nerozlučná dvojka. Ona chodila spát k nám, já zase k ní. Říkaly jsme si naprosto všechno. Bylo fakt úžasný, když jsme se později obě dostaly na stejnou střední školu.“

Jak už to ale obyčejně bývá, přátelství dvou dobrých kamarádek dokáže narušit láska k muži. A je to ještě horší, když jde o takového, který je rodičem jedné z nich. „Naše holčičí dýchánky jsme neomezovaly ani na střední. Bylo přece potřeba probrat školní poměry, kluky, učitele,“ popisuje studentka, která si uvědomuje, že někdy v tomto období se v ní začaly probouzet sympatie k člověku, který jí imponoval především svojí vyzrálostí a vzhledem.

„Mirčin tatínek byl vždycky fešák. Všechny naše spolužačky jí ho záviděly. Jeho prošedivělé vlasy a sexy úsměv braly snad každou,“ vypráví studentka. „Vždycky, když jsem u nich spala a potkali jsme se třeba před koupelnou nebo v kuchyni, představovala jsem si, jaké by to asi bylo, kdyby se mě dotkl, pohladil mě, políbil.“ Martina se rozhodla, že tohle všechno jednoho dne zrealizuje.

Foto: ThinkstockObčas si nedá říctJak jsem svedla pětačtyřicetiletého muže?

„Nevím, co mě to popadlo. Když se šla Mirka naložit do vany a její mamka nebyla doma, zašla jsem za ním do obýváku. Četl si nějaké papíry. Jen se na mě podíval těma svýma tmavýma očima a mně se podlomila kolena. Stoupla jsem si před něj a stáhla si tričko. Chvíli si mě prohlížel, ani se nehnul. Naklonila jsem se k němu a začala ho líbat. Ne, že by mě vyloženě odstrčil, ale cítila jsem, že se něčeho bojí,“ soudí Martina. „Chvíli jsem se s ním jen tak mazlila a pak se otočila a odešla.

Mám poměr už přes 12 měsíců

Ráno u snídaně jsem ho propichovala pohledem, on dělal to samé. Za dva týdny jsme na sebe narazili před koupelnou. Pustil mě tam jako první, pak vešel za mnou, zavřel dveře a začal ze mě sundávat věci. Pomilovali jsme se na rohu vany. Bylo to rychlé a krásné. A hlavní je, že to pořád trvá. Už přes rok,“ doznává se studentka.

Prý ví, že je ve složité situaci. Nechce ublížit své kamarádce, ale taky se nehodlá vzdát své lásky, jak jejího tatínka nazývá. „Je pro mě učitelem, ze kterého mám respekt. Kluci ve stejném věku jako já se mu nikdy nemůžou vyrovnat.“ A Mirka? Ta nic netuší. „Jednoho dne si ale mezi ním a jí budu muset vybrat. Je mi jasné, že na mě bude naštvaná a asi se rozpadne naše přátelství. Pro něj ale udělám cokoli,“ uzavírá Martina svůj příběh, u kterého se nedá hovořit o morálních zásadách. Vždyť v sázce je nejen její vztah s nejlepší kamarádkou, ale i s manželkou dotyčného a potažmo i s vlastními rodiči, kteří by určitě tento vztah neschválili, kdyby o něm ovšem věděli.

A co vy? Jak byste reagovaly, milé dámy, kdyby vám takovou novinku oznámila vlastní dcera?

Reklama

Související témata:

Načítám