Hlavní obsah

Vaše tělo si zaslouží bio rozmazlování

Reklama

Tajemství přírody a přírodní medicíny jsou mnohdy stará tisíce let. Zapomeňte na kosmetiku a doplňky stravy obsahující chemikálie, které vašemu tělu spíš škodí. Sáhněte po BIO řešení a rozmazlujte se!

Článek

Většina starobylých národů od Asie po Jižní Ameriku, které žily ve spojení s přírodou, předávají tradici přírodního léčitelství a kosmetiky již mnoho generací. Sáhněte po ozkoušených přírodních produktech, užijte si BIO!

Většina ženských obtíží je způsobena stresem a špatnou kosmetikou

Mnoho žen sužují časté problémy způsobené vaginální mykózou. Příčin onemocnění může být mnoho – od užívání antibiotik přes špatný životní styl až po nesprávnou hygienu. Vyměňte časté návštěvy gynekologa za přírodní cestu vedoucí k uzdravení. Detoxikační vaginální bylinné tělísko Scarlett je založeno na kombinaci léčivých bylin, kterou znala už starobylá čínská medicína, pohlcuje nežádoucí mikroorganismy a toxické látky. Zároveň působí protizánětlivě. Užívejte si život bez nepříjemných pocitů. Navíc přírodní cestou!

Detoxikační vaginální bylinné tělísko Scarlett

Sprchový gel jako základ hygieny

Mnoho problémů můžete překvapivě vyřešit jen vhodným výběrem sprchového gelu. Běžná kosmetika může obsahovat parabeny, tudíž není vhodná pro intimní hygienu. Sáhněte po BIO kosmetice. Pupalkový sprchový krém Weledadodává pleti sametově jemnou péči díky olejům z makadamových ořechů a pupalky. Navíc se ráno jednoduše osprchujete a už nemusíte tělo mazat, zůstává přirozeně hydratované.

Revitalizační pupalkový sprchový krém Weleda dodává pleti sametově jemnou péči

Sprchové gely Born to Bio si zamilujete. Dopřejte svému tělu přírodní péči. Sprchu si užijí všechny vaše smysly. Sprchový gel Monoi Kokos učaruje každé ženě, která miluje kokosovou vůni.

Se sprchovým gelem Monoi Kokos si sprchu užijí všechny vaše smysly

Přírodní kosmetika, kterou vyrábějí mniši

To není pohádka! V Opatství Nový Dvůr opravdu vyrábějí mniši již několik let přírodní kosmetiku s co největším ohledem na potřeby pokožky a zároveň na životní prostředí. Vyzkoušejte denní krém s olejem z obilných klíčků Biogamme, který obsahuje květy lípy a pomerančovníku, výtažky z palmového a kokosového oleje a vitamin E. Krém zvláční vaši pokožku, navrátí jí hebkost a pružnost. Kosmetika z Opatství Nový Dvůr je přísně BIO, po chemikáliích v ní nenajdete ani stopu.

Denní krém s olejem z obilných kličků Biogamme Créme Réparatrice

Posilujte imunitu, objevte ztracenou vitalitu!

Fyzické i psychické zdraví závisí ve velké míře také na vlastní obranyschopnosti těla. Pokud máte pocit, že jste čím dál tím méně odolní vůči nemocem, vyzkoušejte přírodní doplněk stravy Drags Imun obsahující výtažky z peruánské, indiány používané rostliny croton lechleri, lidově zvané Dračí krev.

Vyzkoušejte přírodní doplněk stravy Drags Imun

Pro celkové posílení vitality je určen taktéž přírodní Regevit z rostliny rdesno. Odvar z kořene rdesna využívají mistři bojových umění v Asii. Přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a normální hladině cholesterolu v krvi.

Regevit z rostliny rdesno je určen pro celkové posílení vitality

Reklama

Související témata:

Načítám