Hlavní obsah

Ve dvou se to lépe táhne! Sledujte proměny v páru

Foto: Marie Bartošová

Hvězdy dnešní proměny jsou rovnou dvě – Denisa a její maminka AndreaFoto: Marie Bartošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posilujeme týmy kadeřníků a vizážistek! V nové sérii proměn vás totiž v duchu motta „ve dvou se to lépe táhne“ budeme zkrášlovat rovnou v párech. Startujeme se čtenářkou Denisou a její mamkou Andreou.

Článek

První dvojitou proměnu jsme dopřáli osmnáctileté Denise a její osmatřicetileté mamince Andree. Iniciátorkou celé akce byla Denisa: „To, že jsme se přihlásily, byl čistě můj spontánní nápad. Mamka vůbec o ničem nevěděla. Když jsem v jednom z vašich článků našla výzvu, tak jsem to prostě zkusila. Musím ale říct, že jsem byla dost v šoku, když jste mi zavolali. Pro mamku to bylo příjemné překvapení, proměnu si totiž vždycky přála.“

Se sympatickou dvojkou jsme se sešli v salonu Libor Šula The Salon. Holky potom vyfasovaly každá vlastního kadeřníka a šlo se diskutovat a smlouvat. Andrea měla jedinou podmínku – nejít na krátko. S kadeřnicí Luckou se proto dohodla na mikádu. Všechno ale bylo jinak, ještě než se začalo stříhat… V šoku byla i Denisa, která se poté, co uviděla svůj nový účes, nezmohla na slovo.

Pojďte se na celou proměnu podívat s námi!

Naši dvojici jsme samozřejmě rozmazlili i péčí vizážistek (ty se vtipně hecovaly, která udělá lepší make-up), a poté jsme je svěřili do rukou stylistky, která pro ně závěrem vybrala krásné šaty.

A jak si holky proměnu užily? „Celý den byl úchvatný a moc se nám líbil. Všechno bylo perfektní, na tenhle den budeme moc rády vzpomínat. S účesem jsme byly více než spokojené, vizážistky byly úžasné a my bychom chtěly moc poděkovat. Bylo to opravdu výjimečné,“ řekla nám za obě Denisa, která ještě dodala: „Mamce se splnil sen, a to mi dělá tu největší radost.“

Jak se vám líbí proměna maminky a dcery? Napište nám!

Vlasy: Lucie Krmášková a Petr Šťastný (salon Libor Šula The Salon, Dušní 6, Praha 1)

Vizáž: Iva Davies a Ilona Rubešová (SURFACE, profesionální škola líčení)

Styling: Ivana Pražáková

Produkce: Kateřina Pechová

Za zapůjčení oblečení děkujeme obchodům Mohito, New Yorker, Aldo a Lindex.

Související témata:

Načítám