Hlavní obsah

Vegetarián – móda, nebo životní styl?

Populární knihy o přístupu k životu a optimismu hovoří jednotně o tom, že váš životní styl by měl vyjadřovat to, kým skutečně jste. Může se jednat o módu, bydlení nebo o způsob stravování.

Článek

Jsme to, co jíme? Ano, to je pravda a mnohdy ji vnímáme i negativně, když se to, co jíme, proměňuje v nevítaná kila navíc. Být vegetarián je stále více v kurzu. Už to možná nezní tak zajímavě jako před pár lety, zato bezmasý způsob stravování prokázal své právo na existenci. Vhodně a informovaně zvolená kombinace stravy dává tělu, i při vegetariánském jídelníčku, vše, co ke svému správnému způsobu fungování potřebuje.

Na sociálních sítích je otázka vegetariánství velice oblíbeným tématem

Jak zkombinovat, co vaše tělo potřebuje?

Důraz je zde kladen zejména na informované stravování – ano, je nutné vědět, co a s čím správně zkombinovat. Proč musíme naklíčit semínka a jak je správně použít.

Kdo se delší dobu stravuje bezmasou, a řekněme si to na rovinu – ne klasickou stravou, jistě potvrdí, že někdy není snadné zkombinovat vše, co tělo potřebuje, do správné směsi.

Dnes už jsou specializované restaurace i specializovaní výrobci, kteří se profesionálně věnují zdravé skladbě potravy pro různé stravovací styly. Díky tomu můžete zařadit do jídelníčku i potraviny, které jste doposud neznali nebo neměli možnost ochutnat. Jedním z uznávaných výrobců a dodavatelů kvalitních potravin určených také pro vegetariány je Green Apotheke. Na svých stránkách www.greenapotheke.cz poskytuje výživové poradenství a nabízí mnoho receptů a inspirací jak kvalitní suroviny a směsi používat.

V Česku existují specializovaní výrobci zdravé výživy jako například Green Apotheke

Zdravá výživa od výrobce čajů Apotheke

Moderní a racionální přístup ke zdravému stravování je dnes založen na příjmu základních kvalitních potravin a jídel z nich připravených, tedy na stravě omezující průmyslově zpracované potraviny. V souladu s tímto přístupem nabízí tradiční český výrobce svým zákazníkům tuto variantu zdravého stravování. Nabídka produktů je velmi široká, všechny pocházejí z kontrolovaného zemědělství a jsou uchovávány a zpracovávány s největší péčí, při dodržení těch nejpřísnějších hygienických norem.

Navíc si prostředí výroby v závodech Green Apotheke můžete prohlédnout na videu a uvidíte sami, v jak čistém a dobře vybaveném prostředí se vaše příští snídaně či svačinka připravuje.

Apotheke, vyrobeno v Česku

O Green Apotheke se můžete dozvědět více v tomto videu.

Stravujete se bezlepkově? Začněte den třeba Dobrou snídaní

Jedná se o výživově vyvážené směsi pohanky, sušeného ovoce a semínek, které jsou uzpůsobeny tak, aby vyhověly požadavkům na plnohodnotnou zdravou snídani. Jsou vhodné také pro sportovce, výletníky či rekonvalescenty.

Potřebujete další bezlepkové potraviny? Neváhejte si vybrat. Rádi pečete a ještě jste nevyzkoušeli mouku umletou po způsobu našich předků? Myslíte, že takový koláč chutná stejně jako ten, co upečete z běžné mouky? Zkuste mouku z kamenného mlýna a napište nám svůj postřeh! Máte rádi různé snídaňové směsi nebo kaše? Na stránkách Green Apotheke si je skutečně z čeho vybírat. A až vás omrzí připravené směsi, můžete si vytvořit své vlastní, na webu na vás navíc čeká řada originálních receptů na báječná jídla, všechny jsou doplněné fotkami, takže máte jistotu, že je skutečně připravili autoři tak, jak píší.

Cesta ke zdravému životu

Green Apotheke vsadila na kvalitu, slušnost a důvěru v inteligenci a touhu po skutečně kvalitním a zdravém životě svých zákazníků. Zdravé stravování může být cestou právě k takovému životu. Nakupte si výrobky Green Apotheke online na www.greenapotheke.cz a podělte se s námi o vaše zkušenosti, rádi si vaše příspěvky přečteme.

Načítám