Hlavní obsah

Vékávéčka končí! Co bude dál?

Foto: iPrima

Alice Bendová a Dana Morávková na party VKVFoto: iPrima

Reklama

Velmi křehké vztahy do konce tohoto roku nadobro zmizí z televizních obrazovek. Po dlouhých pěti letech tak končí první český „nekonečný“ seriál. Co bude s herci dál? Chystá Prima nějaký nový podobný formát? A jak to všechno skončí? To jsme byli zjišťovat za vás na velké rozlučkové party Vékávéček!

Článek

Když Prima začala vysílat první řadu dnes již legendárních Rodinných pout, ani nedoufala, že by se z nekonečných příběhů rodiny Rubešů stal televizní hit, ke kterému budou usedat dvakrát týdně statisíce českých žen. „Bylo pro nás naprostým překvapením, že se seriál stal takto úspěšným. Původně byl plánovaný pouze na rok a nikdo nevěděl, jak ho diváci přijmou,“ popisují počáteční obavy mladé nadané scenáristky Kateřina a Jitka Bártů.

Nesnáším loučení…

Každá pohádka má svůj konec, a tak se chtě nechtě budeme muset rozloučit s našimi oblíbenými televizními postavami. Jak se s tím vyrovnávají sami herci? „Zatím to pro mě není těžkého, asi mi to ještě vůbec nedošlo. Během těch let jsem si mezi kolegy udělala spoustu přátel a určitě se budeme vídat i dál,“ říká seriálová Marcela Zuzana Dřízhalová. „Já jsem člověk, který vždycky kouká dopředu, takže to zatím neřeším. Kupodivu mi ale moje postava přirostla k srdci, přestože mě nejprve vyděsila! Její první slova totiž zněla ,Vypadáš jak coura a v hlavě nemáš naprosto nic!´ a já jsem z toho byla naprosto zděšená,“ vzpomíná na první natáčení herečka Ivanka Devátá.

Foto: iPrima

Dort ve znamení VéKáVéčekFoto: iPrima

Konec ještě před Vánocemi

Do úplného finále zbývá už jen 12 dílů. Jak to celé dopadne? Bude to kruté jako příběh z dílny bratří Grimmů, nebo nás 17. prosince čeká grandiózní happy-end? „Prozradit konec? To bych nemohla divákům udělat!“ mlží mluvčí TV Prima Jana Kocová. „Ale přiznávám, že některá rozuzlení příběhů budou poněkud dramatická, např. co se týče vztahu Filipa a Marcely…“

A co nás čeká v budoucnu? Nastoupí na místo Vékávéček nová nekonečná sága? „České seriály na obrazovku TV Prima rozhodně patří, takže se divačky nemusí bát. Vyvíjíme další formáty. Slibuji, že se mohou těšit na další nové české seriály, ale jaké, to zatím prozradit opravdu nemůžu,“ uzavírá tajuplně Jana Kocová.

Nezbývá než si počkat! Rozhodně si ale nenechte ujít velké finále Vékávéček – 17. prosince na TV Prima! Určitě to bude stát za to!

Reklama

Načítám