Hlavní obsah

Veletrh World of Beauty & Spa už od pátku v Letňanech!

Reklama

Areál PVA Expo Praha-Letňany bude 7. a 8. září 2012 opět hostit účastníky prestižního veletrhu kosmetiky a zdravého životního stylu World of Beauty & Spa. A vy přece nemůžete chybět!

Článek

Mezinárodní veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa se stal bezesporu nejprestižnější veletržní událostí oborů zaměřených na krásu těla i duše. Účast na něm je výzvou pro všechny, kteří chtějí vidět, ale i třeba na vlastní kůži zkusit novinky ze světa i Česka. Pomohou jim v tom známé tváře – naši nejlepší vizážisté, kadeřníci, školené kosmetičky, nehtové designérky, pedikéři, módní návrháři, odborníci nabízející přístroje na formování postavy, fyzioterapeuti, maséři, odborníci na relaxaci a alternativní metody diagnostiky a preventivní péče. A pozor, část veletrhu je věnována biokosmetice a přírodní péči!

Těšte se na ukázku krásných nehtů!

Trendy v líčení, účesech, odívání: Look 2012/2013

Milujete líčení a styling? Nenechte si ujít trendy značek Estée Lauder v podání Pavla Bauera, Artdeco v podání Štěpánky Podroužkové nebo současný „porcelánový“ trend Look Dita von Teese, revoluci v líčení „stage air make-up“ by BSPRO.cz, trendy značky Arabesque a další.

Jak čarovat s kadeřnickými nůžkami ukážou nejlepší kadeřníci v INSPIRACI 2013, soutěž doplní samostatná kadeřnická vystoupení Honzy Hlaváčka a jeho týmu, show Romany Topinkové, k afro-účesům se vrátí Martha Ronke Ayrorinde.

Nebudou chybět módní přehlídky ani ukázky trendů v nehtové modeláži. Ti nejlepší nehtoví designéři se utkají v českéma mezinárodním mistrovství v nail designu, cílem vítězů v akrylu i v gelu je účast na vysněném prestižním Mezinárodním mistrovství v Düsseldorfu 2013. Péče o nohy bude tématem řady výstavních stánků, stejně tak jako workshopů pořádaných Českou podiatrickou společností.

Novinka: Boj proti stárnutí

Novinkou je rozšíření veletrhu o další odbornou akci – v prostorách jedné z menších hal pořádá Unie kosmetiček Festival of Beauty 2012, který je doplněný velkou řadou odborných vystavovatelů a přednášejících a jistě bude motivující pro nové návštěvníky z řad profesionálů, kteří na podzim přibudou. Stejně tak tu kliniky nabídnou zájemcům odbornou anti-aging péči včetně plastické chirurgie.

Bohatý program už klepe na dveře!

Čeká na vás i rozsáhlá nabídka vybavení pro kosmetické či kadeřnické salony. Nebudou chybět ani poradenství v oblasti relaxačních, regeneračních či detoxikačních masáží, aromaterapie, používání éterických olejů a dalších čistě přírodních prostředků, stejně tak sestavování jídelníčku pro jednotlivé typy, cvičení při problémech s pohybovým aparátem, plavání a vodní aktivity či zdravé opalování.

A nenechte si ujít ani akce s hvězdnými hosty! V pátek se totiž na veletrhu nechá nalíčit letošní česká olympionička Eliška Klučinová a v sobotu by vám neměla utéct módní přehlídka plavek s Agátou Hanychovou a Taťánou Šedivou!

Seznam soutěží a spoustu dalších informací najdete na www.worldofbeauty.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám