Hlavní obsah

Velikonoční prostírání 2krát jinak: Ozdobíte stůl tradičně, nebo originálně?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také přemýšlíte, jak si vyzdobit velikonoční tabuli tak, aby to nevypadalo stejně jako loni? Anebo toužíte po zajímavé drobnosti, která by vaši jarní dekoraci dotáhla k dokonalosti? Máme pro vás hned dva krásné nápady na prostření, které se vám jistě budou líbit a pár vychytávek navíc, jež nestojí takřka nic.

Článek

Velikonoční prostírání nebo zdobení interiéru do jarních tónů většina z nás dělá buď automaticky, na poslední chvíli anebo vůbec. Ovšem, jsou zde takoví šikovní odborníci na dekorace, kteří nás svým nadšením pro výzdobu dokážou strhnout natolik, že jsme si pak schopni pořídit vše od tematického prostírání po roztomilá kuřátka nebo zajíčky.

A jedním z takových profíků je i Tereza Olszyński, která vám ukáže dvě varianty velikonočního prostírání. Jedno více tradiční, druhé zase laděné do dvou barev. K oběma variacím navíc Tereza dvě skvělé vychytávky z vaječných skořápek, které jsou nejen jednoduché a levné na výrobu, ale i velmi krásné.

Takže už také ve vzduchu cítíte jaro? Pokud ještě ne, tak po zhlédnutí našeho velikonočního videa, je jarní nálada zaručena.

Děkujeme obchodu La Almara (www.laalmara.cz) za spolupráci a poskytnutí prostor pro natáčení.

A jak si zdobíte velikonoční stůl, dům či byt vy?

Načítám