Hlavní obsah

Velká proměna Martiny. V party stylu!

Foto: Ondřej Hošt

Martina by se na večírku opravdu blýsklaFoto: Ondřej Hošt

Reklama

Co si vzít na sebe? Jak se poprat s líčením? A co vlasy? – příprava na party přináší spoustu otazníků. Pokud tápete i vy, nechte se inspirovat naší proměnou v party girl! Večírková sezona může začít.

Článek

Zatímco pánové na sebe hodí košili, kalhoty a mizí na večírek, u nás žen to většinou takový fofr není :-) Máte před sebou i vy akci, na které se chcete opravdu blýsknout? Inspirujte se tipy odborníků, kteří si vzali do parády naši čtenářku Martinu.

Pojďte se podívat, jak to Martině seklo po zásahu našeho týmu!

Řasy jako mrkací panenka

Proměnu jsme vzali opravdu od podlahy – Martinu jsme nejprve nechali otestovat prodloužení řas metodou Xtreme Lashes, kdy se přidává řasa po řase. Přestože jde o poměrně drahou „srandu“, řasy nemusíte líčit (klasickou řasenkou ani nesmíte), natáčet, a vždycky budou vypadat skvěle. Efekt vydrží 2–3 měsíce, po 2–4 týdnech je ale nutné zajít na doplnění.

Zapracujte na líčení a vlasech

Poté jsme s Martinou vyrazili směr kadeřnický salon, kde na ni čekala vizážistka s kadeřnicí. „Na party se určitě nebojte s líčením přidat. Doporučuji zvýraznit buď oči, nebo pusu – oboje je riskantní. Opatrně zacházejte s různými rozjasňovači nebo blýskavými stíny, lesku by na vaší tváři nemělo být příliš,“ varuje vizážistka Monika Cabáková. Pokud si s líčením nevíte rady, podívejte se na naše návodové video ve článku Odvážné líčení na party. Zkuste ho i vy!.

Nemáte-li čas nebo finance na návštěvu kadeřníka, inspirujte se účesy kadeřnice Anety ve článku Tři skvělé účesy na party. Tyhle tipy zvládnete i vy!.

Blýskněte se!

A oblečení? Nebojte se zazářit – a to doslova. Pro Martinu stylista vybral úžasné blýskavé šaty. Tip od něj? Na cestu si místo kabátu přibalte kožíšek – k šatům bude vypadat úžasně. Řešíte kila navíc? Skvěle budete vypadat ve speciálních zeštíhlujících šatech.

Jak se vám líbí Martina v novém? Napište nám!

Řasy: Erika Zelenková (salon Dermitage, Železná 14, Praha 1)

Vlasy: Veronika Stříbrná (salon Avenue, Karolíny Světlé 12, Praha 1)

Vizáž: Monika Cabáková (MA-DA Makeup Network)

Styling: Dušan Bebčák

Reklama

Související témata:

Načítám