Hlavní obsah

Valentýnská proměna: K nepoznání!

Foto: Andrea Medňanská

Eva a Michal Naihaiplovi si Valentýna užiliFoto: Andrea Medňanská

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naše Velká Valentýnská soutěž je u konce! Manželé Eva a Michal Naihaiplovi si v sobotu 14. 2. přijeli pro svou výhru - vysněnou proměnu - z Rakovníka. Eva byla nedočkavá a zvědavá, co pro ni a jejího manžela připravila kosmetička, kadeřnice, stylistka a vizážistka z Ateliéru V.

Článek

Paní Eva je na mateřské dovolené a tak si tento den chtěla pořádně užít. Už dlouho toužila po změně účesu a také potřebovala poradit s celkovým stylingem - jak se nalíčit, aby se Michalovi líbila. Stylistka doporučila Evě vycházkové oblečení a také oblečení do společnosti, to i Michalovi. Michal je automechanik a je stále v pracovním oblečení, tak přivítal změnu, kterou mu stylistka navrhla.

Evina proměna

Evin Valentýnský den začal příjemnou relaxací u kosmetičky. Ta Evě upravila obočí a následně si vychutnávala masáž lávovými kameny. Při masáži se využívá tepla lávových kamenů a jejich vibrace. Aby kosmetička dosáhla výborné relaxace a potřebného účinku, musí dodržovat všechny pravidla pro masáž obličeje a dekoltu, tzv. lymfatického systému obličeje a reflexních zón. Na závěr masáže vyčistila Evě pleť a přiložila osvěžující masku.

Kadeřnice zvolila sportovní „rozcuch" vzhledem k praktičnosti údržby a malému synkovi, který Evě před proměnou za vlasy tahal a cuchal.

Foto: Andrea Medňanská

Eva před a po Valentýnské proměněFoto: Andrea Medňanská

Eva má velmi jemné vlasy, a tak kadeřnice vlasy v zadní části temena zastříhla do tupa, aby opticky zhoustly a pro objem lehce sestříhala. Kulatému obličeji sluší ofina, a tak kadeřnice ofinku zastřihla do patky a tím prodloužila obličej. Barvu vlasů kadeřnice sjednotila měděnou barvou s melírem tón v tónu, který dodal střihu plastičnost. Na konečnou úpravu použila lak a olejíček na konečky vlasů. Tento účes bude pro Evu snadně upravitelný.

Pak se do Evy pustila vizážistka. Nejprve upravila obočí pomocí šedohnědé tužky a na obličej použila hydratační výživný krém, který obsahuje ovocné složky. Je nezbytný pro rozjasnění unavené pleti. Kolem očí nanesla výživný korektor a na závěr vklepala lehký tónovací make-up přírodního odstínu. Eva má výrazné oči, a tak vizážistka aplikovala šedou kajalku, na oční víčka použila šedozelené stíny do vnějšího koutku a celé oko projasnila bílým matovým stínem, až pod obočí. Navíc přidala do vnitřního koutku růžový odstín, aby ladil k oblečení, které navrhla stylistka. Nakonec rozjasnila oči stříbrnou tekutou linkou. Řasy zvýraznila černou řasenkou. Odstín rtěnky a lesku vizážistka ladila taktéž k oblečení, tvářenkou v odstínu malin opticky vytvarovala obličej.

Foto: Andrea Medňanská

Michal Naihaipl po proměně výrazně omládlFoto: Andrea Medňanská

Pak přišly na řadu rady od stylistky, jaké jsou správné barvy v jejím šatníku, aby se cítila svěže. Jaké si vybrat doplňky (brýle, boty, kabelky, šperky). Stylistka také navrhla Evě oblečení podle její postavy.

Na závěr Eva absolvovala malou manikúru a P-Shine, který vyživuje nehty. Také okusila parafínový zábal na ruce s Aloe Vera. Paní Eva si celý den užívala v rukách děvčat Ateliéru V. jako princezna.

Doporučení kadeřnice: Gliss Kur Oil Nutritive zabrání třepení konečků, posílí dlouhé vlasy, intenzivně regeneruje a obnovuje vlasovou strukturu.

Doporučení vizážistky: Používat hydratační krém na rozjasnění pleti.

Foto: Andrea Medňanská

Eva, Michal a Věra VanderkováFoto: Andrea Medňanská

Michalův den

Michal si také vychutnával relaxaci u kosmetičky díky masáži lávovými kameny. Určitě nečekal tolik péče. Ale nakonec i on okusil, co je pro ženy tak příjemné. I on dostal výživnou masku na pleť. Přivítal také péči o ruce, která  pro něj sice byla neobvyklá, ale příjemná.

Kadeřnice mu upravila strojkem nedokonalosti předešlého střihu a stylistka poradila Michalovi oblečení dle jeho proporcí. Navrhla sportovní, vycházkový i manažerský styling. Nejvíce Michala zajímalo, jaké barvy oblečení se na něho hodí a jak je kombinovat. Také nový tvar brýlí se Michalovi velice líbil. Zajímal se také, jaké doplňky se k čemu hodí a jak je kombinovat.

Valentýnská proměna byla pro manžele Naihaiplovy opravdovým zážitkem.

Jak se vám líbí?

O Evu a Michala pečovala kadeřnice Jana Hlinková, vizážistka Věra Vanderková, stylistka Alice Kabelová a kosmetička Věra Polednová.

Oblečení a doplňky Marks, obuv Mixer, brýle Ambra plus, s. r. o. Fotografovalo se v prostorách restaurace Mánes na Praze 1. Děkujeme.

Reklama

Související témata:

Načítám