Hlavní obsah

Velký horoskop na září, jak ho neznáte. Podle tarotu!

Foto: thinkstock

Kdo by nevěděl rád, co ho čeká? A tak se hledají různé odpovědi...Foto: thinkstock

Reklama

Láska, vztahy, práce... To vše může být v září jinak, než v čase minulém, o prázdninách. Zajímá vás, jak to budete mít vy? Pak s námi nahlédněte do budoucnosti díky tarotoskopu!

Článek

Způsobů, jak sestavit horoskop, je více. Nejznámější je astrologický horoskop. My vám ale dnes přinášíme horoskop na příští měsíc podle tarotových karet, tarotoskop. Co čeká vás?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Září je pro vás měsícem lásky, přátelství, závazků. Pro mnohé možnost velké nové lásky nebo přátelství. Věnujte pozornost lásce, která je vám projevována, bez obav se jí plně otevřete. Zadaní vědí, že klíčem úspěchu ve vztahu je sdílení vyrovnaných láskyplných emocí. V září vám to půjde snadno. Mnozí z vás pocítí potřebu uzavřít manželství, zplodit dítě, leckomu se dítě narodí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ideální měsíc k překonání žárlivosti, nabytí emocionální svobody, obnovení důvěry v sebe. Stačí důvěřovat svým pocitům, jste na správné cestě. Vyvarujte se přecitlivělosti, neschopnosti dávat druhým najevo své city. Zamyslete se nad větou… „snílek, který žije stejným dílem v realitě i ve světě snů, dokáže nejvíce“. Mnohé z vás navštíví člověk, kterého obdivujete, možná si vyjdete s někým, na kom vám velice záleží, a budete se dobře bavit.

Foto: thinkstock

Mnozí budou otevřeni novému vztahuFoto: thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Stanovte si priority vlastních možností. Máte tendenci si toho na sebe brát příliš, hrozí vám tlak, útlak, přetížení. Udělejte si pauzu, v září si poskytněte si tolik potřebný odpočinek. Pečlivě naplánujte svůj další krok, úspěch je na dohled, ale je třeba vyvinout ještě další úsilí. Pauza vám pomůže k překonání nedůvěry k okolí, obav z vlastní síly, blokace energie.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pouze nadhled a humor vás mohou osvobodit ze skličujících situací, které vás stále spoutávají a způsobují vnitřní neklid. Pokud máte nějaké plány, počkejte s jejich realizací na pozdější dobu. Stůjte pevně nohama na zemi, vychutnávejte si všechny požitky materiálního světa, ale nenechte se jimi spoutat. K těm, co vás zatracují, vyjděte vstříc s humorem a lehkostí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V září využijte všechny svoje tvůrčí schopnosti k prosazení se, pocítíte velký příliv energie, nebojte se ji projevit. Ujasněte si cíl, kterého chcete dosáhnout, co vás naplňuje, co vám přináší radost. Zapomeňte na nedůvěru v sebe, strach z nového. Nebuďte přehnaně aktivní, energie budete mít nadbytek, směřujte ji k cíli a novým začátkům. Řada z vás začne nový projekt, vztah.

Foto: thinkstock

Úspěch v práci se počítá!Foto: thinkstock

Panna (23. 8.–22. 9.)

Řiďte se intuicí, naslouchejte hlasu srdce, nechte se jím vést. Vše je připraveno na velký pokrok, změnu v dosavadním životě, nenechte se svázat strachem, buďte připraveni riskovat. Budete potřebovat odvahu „stát sami při sobě“, odměnou vám budou nové, překvapující možnosti, osvobození se, nabytí svobody. Čekají vás neplánované události, zůstaňte věrni sami sobě, chopte se všeho, co vám září nabídne.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pozor na náladovost, netrpělivost, zbytečné posuzování, kritičnost vůči druhým, to jediné může ovlivnit váš úsudek, kterému můžete jinak plně důvěřovat. Spoléhejte se na svůj odhad situace, postupujte podle svého názoru. Směřujete k vnitřní vyrovnanosti, umocněnému sebevědomí, nezávislosti, uzdravení na všech stupních. Hlídejte si svou nezávislost, ať se nevrátíte o krok zpátky. Upřesněte si staré cíle, vytyčte nové, pro ty je září ideální měsíc.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Sklidíte plody své práce, a to v dobrém smyslu. Ztište všechny své starosti, obavy, pochybnosti, ambice, výstřednosti. Ustupte do pozadí. Září po vás chce uvolnění se, ne velké činy. Budete-li přepínat své síly, dostaví se pocit marnosti. Potřebu „něco dělat“ využijte jinak, třeba k učení se novým dovednostem. Nic neurychlujte, všechno se rozvine ve správný čas. Září vám nabízí vnitřní harmonii, duševní vyrovnanost. Poskytněte tomu potřebnou ochranu a péči.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vnímáte hojnost, která vás obklopuje? Pokud ne, měli byste si uvědomit, co pokazilo vaši náladu, způsobilo uzavřenost, nudu, únavu. Přestaňte lpět na starých vzpomínkách, nejspíš jste si je přetvořili tak, aby vyhovovaly vašemu současnému stavu mysli. Září vám pomůže v odstupu a nadhledu. Skutečnost je u řady z vás taková, že je kolem vás spousta lásky, až nadbytek. Vychutnejte si ji, ale nenechte se zatáhnout do osidel závislosti, aby přemíra péče nepůsobila spíše tísnivě.

Foto: thinkstock

Pozor na závislost, je zničující!Foto: thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Využijte energii k aktivním krokům, nevyhýbejte se žádné výzvě, uspějete. Pozor na aroganci a zbrklost. Buďte bdělí k okolí a otevření. Řada z vás se posune výše v kariéře, budete mít větší vliv a moc než doposud. Obecně je pro vás září měsícem růstu, nedorozumění mohou být ostřejšího rázu, ale posílí vaši osobnost.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Září bude pro mnohé měsícem očekávání, negativních myšlenek, stagnace. Rezignace vám nepomůže. Je možné, že vás někdo pomlouvá, ale koho ne – nezaplétejte se do malicherných sporů. Nic předčasně nevzdávejte. Uvědomte si, že strach bývá mnohdy iracionální a neodráží skutečnost. Svěřte se důvěryhodnému člověku, dejte prostor vlastní objektivitě a jasnosti, v září probírejte svůj život jen s dobrými přáteli.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Možná prožijete situaci, která způsobí velký výkyv emocí. Pomůže vám nejen milující a starostlivý muž, ale i vy sami. Svoje emoce ovládnete, žádné extrémní prožívání, které možná u sebe znáte, nehrozí. Dokážete rodině, i kolektivu, že vaše pozice představuje stabilitu a pocit bezpečí i pro ně. Budete mít možnost vyrazit, nejspíše na plavbu lodí, využijte ji, nabije vás energií.

A co vy, našli jste zde užitečné rady a informace?

Reklama

Související témata:

Načítám