Hlavní obsah

Venuše prověří hloubku vztahu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Planeta Venuše je spojována s láskouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Astrologickou událost týdne nám přichystá planeta Venuše, která se dnes, tedy v pátek 6. 3., v podvečer v 18.24 h otočí do zpětného - retrográdního směru a couvat bude až do 17. 4. Venuše je převážně spojována s láskou, ale má vztah také k umění, penězům, a co se asi mnohým nebude líbit - i k pohlavním chorobám.

Článek

A abych mýtus této planety, kterou si mnozí spojují pouze s mileneckými vztahy, úplně nabourala, vězte, že staří Aztékové vyhlašovali či zahajovali válečná tažení tehdy, když právě Venuše měla retrográdní - tedy zpětný - směr!

Retrográdní Venuše až do 17. 4. může poodkrýt, na jakých principech funguje náš partnerský vztah, jak nakládáme s penězi, se svým uměleckým talentem. Pokud v těchto oblastech máte rezervy, zpětný pohyb Venuše vám pomůže poodhalit, proč se tomu tak děje.

Ve výhodě budou ti z nás, kteří mají zpětnou Venuši v radixu - horoskopu narození - mohou zažít v uvedeném období doslova výbuch umělecké kreativity, milenecký vztah se budou snažit obohatit romantikou a v neposlední řadě mohou pocítit daleko větší sexuální vášeň. Ti, kdo mají Venuši v radixu direktní, tedy v přímém směru, si postupně začnou dělat pořádek zejména v intimním vztahu, ale také v přátelských a společenských vztazích.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Venuše bude ovlivňovat i naše instinkty a vkusFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Během uvedeného období můžeme všichni zaznamenat, že např. naše instinkty, emoce, smysl pro to, co je hezké, budou mírně otupeny, i proto staří hvězdopravci nedoporučovali během zpětného pohybu Venuše nakupovat dražší věci, protože to, jak danou věc či předmět budeme vnímat během retrográdního směru Venuše, může být odlišné od toho, co skutečně považujeme za hezké, ba estetické, ale na to přijdeme, až když se Venuše otočí 17. 4. opět do přímého směru.

Můžete si například v daném období nakoupit sestavičku trpaslíků na zahrádku a těšit se z jejich roztomilosti, ale po 17. 4. je okamžitě popadnete a uložíte do nejtemnějšího kouta kůlny....

Zjistit, kde máte Venuši v horoskopu, vám pomohou naši astrologové. Zavolejte si na 906 70 30 35 a naše astroložka vám poodhalí, jaké tajemství v sobě skrývá Venuše ve vašem radixu - horoskopu narození - a jakou může vytvořit atmosféru její retrográdní směr ve vašem partnerském či mileneckém vztahu.

Související témata:

Načítám