Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Vepřová krkovice v pivní marinádě je skvělou chuťovkou především pro pány.

35 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 100 ml oleje
  • 100 ml piva
  • 1 lžíce mletého kmínu
  • 1 lžička čerstvého tymiánu
  • 2 lžičky soli
  • 8 plátků krkovice
  • 1 ks hermelínu
K podávání
  • 1 ks brusinkového kompotu
  • 1 hrst listové petržele
Článek

Postup

01.

Nejprve si připravte marinádu. V hlubší misce smíchejte olej, pivo, kmín, tymián a sůl. V této směsi plátky masa minimálně půl hodiny marinujte.

02.

Poté je doměkka grilujte na roštu a krátce před dokončením dejte na maso plátek sýra, aby se lehce rozehřál.

03.

Plátky z krkovičky pak podávejte ozdobené brusinkami a čerstvou petrželkou. Dobře chutnají s česnekovou bagetou.

Související témata:

Načítám