Hlavní obsah

Veronika: Modelkou na 1 den!

Foto: Mia Mirrelli

Roli modelky si vyzkoušela studentka VeronikaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěli jste to, máte to mít! Další díl projektu Děláme z vás módní hvězdy je tu! Naší dnešní „star“ se stala sympatická čtenářka Veronika, která si kromě pózování v ateliéru na vlastní kůži vyzkoušela oblečení v pánském stylu. Nechte se jím inspirovat i vy a zabruste, alespoň čas od času, do šatníku svého partnera!

Článek

Precizní nalíčení, bezchybně upravené vlasy, špičkový styling. Při focení módy se nesmí zanedbat sebemenší detail. Čtenářky se proto hned ujala vizážistka a stylistka Janine Alexander, která se postarala o její celkový „modelkovský“ look. I když měla Veronika trému, díky dobré náladě, která v ateliéru panovala, z ní brzy opadla, a jakmile Janine skončila s tvorbou vizáže, přesunuli jsme se k oblečení a následně samotnému focení.

Kousky v pánském stylu mohou vypadat úžasně, ale musí se s nimi zacházet opatrně. Proto jsme do nich Veroniku neoblékli od hlavy až k patě, naopak jsme vsadili pouze na několik prvků a totéž můžeme doporučit i vám. Jen tak totiž budete vypadat stále žensky a svůdně!

Ukradněte mu motýlka!

Klasika v podobě džínových kraťasů, jednoduchého trička a sáčka získala přidáním motýlku a klobouku v pánském stylu jiný rozměr! Skvělý jarní model, ve kterém můžete díky converskám lítat celý den. Vyměňte kraťasy za kalhoty, přidejte podpatky, a můžete vyrazit na večírek!

Na foto: kraťasy (C, 450 Kč), klobouk (C, 250 Kč), triko (New Yorker, 359 Kč), sako (C, 798 Kč), boty (Converse, Baťa, 1299 Kč), motýlek – stylistky

Verze pro milovnice pohodlí

Na podpatky a upnuté oblečení si zrovna nepotrpíte? O to více vás určitě zaujme tento model. V něm jsme zkombinovali volnější harémové kalhoty s jednoduchým tričkem a nepřehlédnutelnými teniskami v barvě malin. Potom jsme už přidali jen hodinky a tašku v pánském stylu. Veronika se navíc přiznala, že právě tenhle styl se nejvíc blíží tomu, co sama nosí.

Na foto: harémové kalhoty (C, 450 Kč), taška (F, 249 Kč), boty (Diesel, Baťa, 999 Kč), tílko – modelky vlastní, triko (C, 275 Kč), hodinky (New Yorker, 269 Kč), čepice (C, 275 Kč)

Sexy verze na večer

Bílou košili a džíny má ve svém šatníku snad každá žena. Vzpomeňte si na ně, až budete stát u skříně a přemýšlet, v čem vyrazit na večírek. Téhle kombinaci totiž stačí, když ji doladíte padnoucím sáčkem a podpatky. Třešinkou na dortu je potom ležérně přehozená kravata.

Na foto: džíny (New Yorker, 549 Kč), košile (C, 250 Kč), sako (H, 1299 Kč), kravata (New Yorker, 139 Kč), boty (Baťa, 2999 Kč)

Foto: Mia Mirrelli

Móda s pánskými prvky čtenářce slušelaFoto: Mia Mirrelli

Tak jak se vám modelka Veronika a dnešní outfity líbí? Troufla byste si na podobné focení i vy? Těšíme se na vaše názory!

Reklama

Načítám