Hlavní obsah

Věty mužů, které bolí! Ženy je už nikdy nechtějí slyšet

Foto: thinkstock

Některé věty, které ženy vyslechnou od mužů, bolí opravdu hodněFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži. Umí nás potěšit, rozesmát, ale také rozplakat a zranit. Umějí říct věci, které pekelně bolí. Jaké to jsou? Na to jsme se zeptali na našem Facebooku vás, našich čtenářek.

Článek

Při rozchodu, při hádce, v afektu a nechtěně, ale i zcela záměrně. To jsou situace, kdy si lidé řeknou řadu nepěkných věcí. A tohle jsou věty či slova, které už od mužů nechcete nikdy slyšet!

Když zmizí láska

K tomu, aby vám bylo hodně bídně, není zapotřebí žádných nadávek, urážek ani hrubostí. Vypadá to, že jedna z nejbolestivějších vět, kterou můžete od muže slyšet, je strohé konstatování „už tě nemiluji“. Na tom se shodla většina čtenářek. Je to tak čisté sdělení, proti němuž prostě není obrany. Když vás někdo nemiluje, neuděláte s tím nic. „Já už bych nikdy nechtěla slyšet větu ,miluji jinou´,“ shrnula za všechny čtenářky Jitka Č.

Osobní útoky

Bohužel řada žen zmiňuje i urážky týkající se jejich vzhledu či věku. To je pro ženy obecně hodně citlivé téma, natož když vás uráží někdo, koho máte rády a sdílíte s ním svůj život. To se opravdu neposlouchá snadno. „Když byl u nás rozchod na spadnutí, řekl mi partner větu ,kluci říkali, že stejně nejsi hezká´,“ vzpomíná Katka Š. K.

Čtenářka s přezdívkou Malá mořská víla si toho také vyslechla dost, a nejen o tom, jak vypadá. „Já se dozvěděla, že jsem tlustá, moje dítě je rozmazlený fracek a on se mnou byl jen proto, že jsem prý neměla, kam jít,“ říká.

Foto: thinkstock

Jakmile vztah sklouzne k osobním útokům, urážkám a nadávkám, je to zlé. To nikdy nekončí dobřeFoto: thinkstock

Ve srovnání s tím je vzpomínka Mariany R. jen slabý čajíček. Jenže si to vyslechla jako dospívající holka, a to je velmi citlivé období. „Jako mladou holku mě to celkem vzalo. Kluk, do kterého jsem byla několik let hodně zaláskovaná, mi řekl, že jediný důvod, proč se mnou nechce chodit, je, že nemám velká prsa,“ říká Mariana.

Čisté zlo a nezájem

Ale co je opravdu nejhorší? Asi když vám někdo, o kom jste si myslely, že k vám něco cítí a nějak mu na vás záleží, jasně řekne, že jste se šeredně pletly. Že jste mu vlastně úplně ukradené. Jsou to věty typu:

  • Nezáleží mi na tobě a nikdy ani nezáleželo.
  • Bylo mi tě líto, proto jsem to s tebou zkusil.
  • Byl to omyl, zkoušel jsem tě mít rád, ale nejde to.

A úplná pohroma pak je, když se dozvíte, že nejlepší by bylo, kdybyste vlastně vůbec neexistovaly. „Mně řekl, že by mu udělalo největší radost, kdybych skočila z okna a umřela,“ tvrdí Monika K. Ž.

Taky vám nějaký muž řekl něco hodně ošklivého, co už nikdy nechcete slyšet?

Reklama

Související témata:

Načítám