Hlavní obsah

Vezměte manželův pokles testosteronu do svých rukou!

Foto: Shutterstock

ProMan Plus – zvyšte hladinu testosteronu svého mužeFoto: Shutterstock

Jestli jsem se za dobu manželství něco naučila, tak to, kde vidím osobní důležitost já, tam ji manžel ignoruje, protože to jsou přece prkotiny. A víte, že úbytek testosteronu může ovlivňovat jeho náladovost, která pak likviduje vaši domácí pohodu?

Článek

Máj, lásky čas, se už chýlí ke svému závěru. A jaký byl ten váš? Romantický, nebo se vám začala do partnerského soužití vkrádat nuda? Víme, jak vykouzlit lásky čas na celý rok!

V čem je problém?

Úbytek testosteronu útočí na partnerovo mužství a váš muž si to pravděpodobně bude těžko připouštět. Kamarádům se asi nesvěří, tam by zase trpělo jeho ego. Faktem ale je, že každému muži po 30. roku života klesá hladina testosteronu v průměru o 1 % ročně! A výsledek? Málo energie, podrážděnost, úbytek vitality, síly a ano, i chuti na manželské povinnosti.

Foto: Shutterstock

Úbytek testosteronu způsobuje také únavu a chmury. Čím dřív muž dosáhne správné hladiny, tím lépeFoto: Shutterstock

Co se s tím dá dělat?

V první řadě je dobré si problém pojmenovat. Partnerův snížený sexuální apetit bývá v úbytku testosteronu. Ten padouch, co narušuje vaši domácí harmonii, se jmenuje andropauza. Ano, i muži mají svoji menopauzu. Řešení je jednoduché – nahraďte nedostatek testosteronu přírodním potravinovým doplňkem!

Ukažte mu cestu

Ať chcete, nebo ne, v mnoha ohledech suplujeme svým partnerům matky. Připomínáme jim, že by měli tohle, nebo tamto. Můžu vám ale doporučit jedno. Pokud chcete mít doma zase klid a cítit se víc chtěná, dopřejte mu jeden z nejprodávanějších produktů na trhu. ProMan Plus už úspěšně vyzkoušelo 400.000 mužů!

Foto: Shutterstock

Zvyšte hladinu testosteronu a budete se zase cítit jako muž! A partnerka to jistě oceníFoto: Shutterstock

ProMan Plus

Norský doplněk stravy, který v sobě ukrývá 12 pečlivě zdokumentovaných složek pro podporu hladiny testosteronu, zvýšení energie, smyslnosti a výkonnosti. ProMan je takový malý zázrak pro muže, potažmo i pro ženu.

Všechny ingredience jsou pečlivě vybírány a komponovány na základě znalostí expertů a zdokumentovaných výzkumů. ProMan Plus  obsahuje klíčové látky, které přispívají k udržení normální hladiny testosteronu, a jako bonus bude mít váš muž i lepší výdrž.

Objednejte si ProMan Plus pro svého muže – ZDARMA! Zaplatíte pouze poštovné v hodnotě 49 korun, a pak už se jen můžete těšit na výsledek, ze kterého budete těžit oba.

Vaše Jana z Prahy

Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Jde o komerční článek propagující reálné produkty nebo služby. Příběh v tomto komerčním článku může být fiktivní (smyšlený).

Reklama

Načítám