Hlavní obsah

Víme, co si ženy nejvíc přejí k Vánocům

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký dárek k Vánocům pro maminku, kamarádku či kolegyni? Co pro sebe od manžela či přítele? Nechcete už letos pod stromečkem kosmetický balíček, který mají v každém supermarketu? Pak čtěte.

Článek

Krásu a zdraví lze darovat jako dárek pod stromeček ve formě dárkového poukazu. Nejen v době Vánoc, ale po celý rok si ženy přejí ploché bříško, mladší rozjasněnou pleť, novou figuru a prsa nebo třeba delší vlasy či řasy. Takovéto dárkové poukazy pak mohou splnit sen nejedné obdarované. Poukaz na jakoukoli službu do největšího centra ženské krásy, kde mají všechno od vlasů a řas až třeba po botox nebo nová prsa, ocení každá žena.

Simona Krainová se specialisty a lékaři Kliniky Yes Visage

Takovým centrem je Klinika Yes Visage, největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie v Česku a na Slovensku. Dárkovou poukázkou Kliniky Yes Visage tak věnujete možnost výběru z neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až třeba po zákroky špičkových plastických chirurgů. Zda tedy nový účes, či barvu, delší řasy, hladší tvář bez vrásek nebo třeba jen příspěvek na nová prsa či liposukci, si už obdarovaná vybere sama.

Věřte, že z více než 300 služeb si vybere každá žena, stejně jako si zde vyberou Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Marta Jandová, Veronika Freimanová, Kateřina Brožová, Tereza Kerndlová, Iva Kubelková, Dagmar Patrasová a mnoho dalších známých žen. Michal David, Petr Kotvald nebo třeba Martin Maxa jsou však důkazem, že nejen ženy si zde mohou vybrat. Více o klinice na www.yesvisage.cz.

Klinika Yes Visage je velmi oblíbená i mezi známými osobnostmi

Letos jsou však na Klinice Yes Visage Vánoce dvojnásobné. Ke každému zakoupenému dárkovému poukazu nadělují jako vánoční bonus další poukázku až na 10 000 Kč na další služby. Tento poukaz navíc tak můžete využít pro sebe nebo opět zase jako dárek pro někoho z blízkých. Více o speciální nabídce na www.yesvisage.cz.

Na Klinice Yes Visage jsme se dozvěděli, že nejžádanější zákroky, které ženy za dárkové poukazy využívají, jsou samozřejmě zásahy pro mladší pleť, zeštíhlující postupy nebo kadeřnické služby. To není nic překvapivého, to jsou zákroky, které lákají každou ženu. Častým přáním jsou také nová prsa či moderní liposukce.

Pro inspiraci přidáváme, jaké jsou nejžádanější estetické zákroky současnosti:

Paní Emília – Laserová liposukce SlimLipo

Laserová liposukce SlimLipo

Nejmodernější a nejšetrnější liposukce současné estetické medicíny. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie a nevyžaduje dlouhé zotavování. Hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku. Řeší bříško, boky, záda, stehna, stejně jako třeba paže či podbradek.

Paní Zdeňka – Omlazení YES Lifting

Omlazení YES Lifting – facelift nitěmi

YES Lifting je šetrná technika vypnutí kůže, která „zavěsí a upevní“ tvář zpět do jasných a mladistvých kontur a zpomaluje fyziologické změny poklesu tkání tváře a krku způsobené stárnutím. Vše je řešeno jen vpichy speciální kanylou, bez nutnosti použití skalpelu.

Paní Branka – Profesionální estetická dermatologie

Profesionální estetická dermatologie

Profesionální estetická dermatologie Kliniky Yes Visage umí pomocí moderních laserů, kvalitních výplní na bázi kyseliny hyaluronové, plazmaliftingu, moderních niťových technik, případně̌ zkušenou aplikací botulotoxinu řešit většinu problematických míst ve tváři.

Paní Jana – Korekce očních víček

Korekce očních víček

Padající víčka a váčky pod očima jsou častým problémem. Klinika Yes Visage využívá s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček v mnohem kratším časovém intervalu a s omezením viditelných jizev. Minimalizují otoky či podlitiny a výrazně zkracují dobu hojení.

Paní Šárka – Zvětšení prsou implantáty (Augmentace)

Plastika prsou – zvetšení, zmenšení, modelace

Zkušení plastičtí chirurgové kliniky Yes Visage využívají moderní postupy, které jsou nejen maximálně šetrné a bezpečné, ale zaručují hezká prsa bez zbytečných jizev. Výsledným efektem je taková změna, která působí velice přirozeným dojmem a bez jakýchkoli stop chirurgického zákroku.

Paní Lenka – Plastická operace obličeje - Facelift

Moderní plastická chirurgie

Klinika Yes Visage nabízí špičkovou technologii a plně vybavené zázemí současné moderní kliniky plastické chirurgie s plným rozsahem plasticko-chirurgických zákroků se specializací na estetickou a rekonstrukční chirurgii. Operační výkony zajišťují mezinárodně uznávaní specialisté a přední plastičtí chirurgové s léty praxe u nás i v zahraničí.

Podívejte se na video paní Lenky, která se stala vítězkou o Dokonalou proměnu s Klinikou Yes Visage a Simonou Krainovou.

Reklama

Související témata:

Načítám