Hlavní obsah

Víme, jak mít krásné vlasy a být fit nejen o Vánocích

Pečení cukroví, nakupování dárků, uklízení a příprava domácnosti na Vánoce. Všechny tyto situace se pevně pojí s adventním časem, který je tak plný stresu a napětí. A právě stres vede k markantnímu vypadávání vlasů a oslabené imunitě.

Článek

Naštěstí se však jedná pouze o přechodný stav, který se dá řešit. Stačí se jen zastavit a udělat si chvilku pro sebe. Je to velmi jednoduché, inspirujte se níže uvedenými radami.

Nemusíte stihnout vše

Krásné Vánoce nejsou přece jen o tom, zda bude vše 100%. Ve chvíli, kdy se nebudete cítit ve své kůži, to stejně nakonec nebude ono. Myslete tedy především na to, že Vánoce dělá spokojená rodina a ne deset druhů cukroví, výzdoba v každém pokoji a umytá okna. Místo úklidu věnujte svou energii dětem, manželovi či přátelům. Uvidíte, že to nebude promarněný čas.

Vánoce jsou hlavně o tom, být se svými blízkými

Dělejte to, co vás baví

Ano, pomáhat druhým je sice záslužná činnost, ale nejste přece superžena. I vy se potřebujete někdy zastavit a dělat věci, které baví především vás a ne jen vaše blízké. Udělejte si proto alespoň jeden den pro sebe. Zajděte si na masáž, sejděte se s kamarádkou u dobré kávy, vyzkoušejte lekci jógy nebo si užijte večer na nějaké kulturní akci. Po takovém dni se stres z vašeho těla vyplaví a vy budete opět plná elánu.

Udělejte si den jen pro sebe

Upravte si jídelníček

Vánoční čas je odjakživa spojený s nabýváním váhy. Předejděte tomuto tragickému scénáři včasnou úpravou jídelníčku. Dbejte hlavně na dostatek vitaminů a minerálů, které v těchto hektických dnech vaše tělo tolik potřebuje. Vydatná a pestrá strava totiž urychluje regenerační procesy v organismu, což ocení nejen vaše vlasy, ale také oslabený imunitní systém.

Pokud si sladké neumíte odpustit, zkuste kandované ovoce

Krásné vlasy bez námahy

Ne všechny potřebné vitaminy, které vlasy potřebují pro svou krásu, zdraví a růst, lze však doplnit vhodným stravováním. Pokud chcete dát své hřívě opravdu maximální péči, vyzkoušejte doplněk stravy Reneval Neo obsahující vyvážené množství minerálů, vitaminů a nenasycených kyselin, které udržují kvalitu vlasů. Přípravek zároveň využívá unikátní technologicky vyvinutou směs STOP-LOSS-HAIR complex, která se skládá z esenciálních aminokyselin, biotinu, L-tyrosinu, kyseliny pantotenové, kyseliny listové a zinku. Díky biotinu a zinku Reneval Neo omezuje vypadávání vlasů, podporuje normální růst vlasů a zabraňuje jejich lámání.

Unikátní doplněk stravy Reneval Neo

Vánoční akce

Nyní 40 % sleva na www.renevalneo.cz. Akce platí do 17. 12. 2017.

Jak se vyhnout nachlazení

Aby se nestalo, že vás těsně před Vánoci zasáhne viróza, podpořte svou imunitu. Vyzkoušejte doplněk stravy z lékárny Imunit® Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou. Ve složení tohoto pravého klenotu přírody najdete kromě vysokého obsahu sušené plodnice hlívy (800 mg) také rakytníkový olej, echinaceu, nukleotidy a selen, který komplexně udržuje obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď. Více informací na www.imunit.cz.

Doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou

Reklama

Načítám