Hlavní obsah

Víme, jak na stylovou oslavu Velikonoc!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kraslice, upečený beránek a pomlázka. Typické symboly českých Velikonoc, které máme všichni rádi. Co ale letos vyzkoušet něco jiného? Třeba peříčka, ilustrace nebo netradiční vajíčka z kovu či skla.

Článek

Vajíčka nemusí být jen v míse, ale můžou se stát i závěsnou dekorací. Stačí, když si z odpolední procházky přinesete kousek větvičky, kterou stylově ozdobíte. Krásná vajíčka z kovu, peříček i skla najdete ve velikonoční kolekci na Bella Rose, do které patří i hit letošních Velikonoc – nadýchaná peříčka, s nimiž se dají dělat divy. Můžete je přidat k ozdobené větvičce, ke kropenatým pírkům v dekorativním vajíčku na podstavci nebo s nimi vytvářet vlastní velikonoční kompozice a zátiší.

Vajíčka z velikonoční kolekce na Bella Rose

Při letošní výzdobě se zároveň můžete inspirovat třeba Dánskem, kde je zvykem posílat dopisy ve formě vystřihovánky. Vkládá se do nich sněženka a místo podpisu jsou jen tečky, podle jejichž počtu musí příjemce uhodnout od koho dopis dostal. Dánské jarní svátky jsou tedy spojené s něžností a překvapením – stejně jako skleněné vajíčko s pírkem.

Velikonoční dekorace od 79 Kč

Dánské vajíčko s překvapením

Když příjemce dopisu pozná, kdo mu vystřihovánku poslal, dostane za odměnu vajíčko. Čokoládové, ale třeba i zdobené kovové, do kterého se dají ukládat různé poklady. Kovové velikonoční vajíčko Chicken najdete i v nabídce na Bella Rose. Autorem roztomilého motivu kuřátek je dánská designérka Dorthe Mailil, která spolu se svým mužem stojí za značkou Maileg.

Velikonoční dekorace Maileg

Ilustrované Velikonoce

Velikonoční svátky jsou stejně jako Vánoce spojeny s radostí v dětských očích. Probuďte spolu s dětmi zvířátka ze zimního spánku, a to tak, že jim naservírujete něco dobrého v miskách, talířcích a hrnečcích s něžnou ilustrací od dánské značky Bloomingville. V jejím portfoliu zároveň najdete také polštářky s botanickými motivy, pod jejichž krásou rozkvete každá židle, křesílko i lavice. Prostřenou tabuli nádherně doplní jemný porcelán s motivem růží, který spolu s něžnými doplňky přispěje ke krásné atmosféře plné svěžího půvabu a elegance. Oslavy jara můžou začít!

Polévkový talíř Baby Bunny, 594 Kč

Porcelánová konvice Marie Pale Blue, 1647 Kč

Reklama

Načítám