Hlavní obsah

VIOFOR JPS: Zdraví a krása nejen pro ženy

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte přístroj, který vám pomůže se zdravotními potížemi, zabere na celulitidu i strie, křečové žíly, gynekologické obtíže nebo i jizvy či vyrážky? Vsaďte na VIOFOR JPS®, který vám za několik minut denně navrátí nejen krásu a zdraví, ale dodá i novou chuť do života!

Článek

Stres, častá únava, bolesti kloubů a zad, pocit vyčerpání nebo zažívací potíže. S tím vším a řadou dalších obtíží si dokáže poradit přístroj VIOFOR JPS® System. Ten totiž pomocí jemné magnetické stimulace vylepšuje výživu a růst buněk a dokáže odstranit celou řadu potíží:

  • Posílit imunitní systém organismu
  • Ulevit od stresu
  • Urychlit proces hojení
  • Zkrátit dobu léčby a proces rehabilitace
  • Vytvářet obranyschopnost proti civilizačním chorobám
  • Zajistit preventivní ochranu vašeho zdraví

Takhle vypadá sestava Viofor JPS® Classic/Home obsahuje: řídící jednotku, dálkové ovládání, velký aplikátor (celotělová aplikace), malý aplikátor (lokální aplikace), bodový aplikátor. Soupravu lze rozšířit o další aplikátory dle požadavků a individuálních potřeb zákazníka.

VIOFOR JPS® můžete mít konečně i doma

O systému VIOFOR JPS® jste již mohli slyšet. Své uplatnění nachází již řadu let v medicíně, fyzioterapii, kosmetice, wellness a relax centrech, sportovních klubech, ale také např. firmách či domácnostech. Rozšířeným a uznávaným pojmem pro jednotlivé aplikace je tzv. Vioforterapie.

Věděli jste ale, že si VIOFOR JPS® můžete pořídit také domů? Díky jedinečným vlastnostem a technologii dokáže například:

  • Předcházet poruchám psychické rovnováhy
  • Eliminovat negativní vlivy stresu na váš organismus
  • Účinně podpořit léčbu chronických a degenerativních onemocnění
  • Potlačit důsledky nezdravého životního stylu
  • Omezit užívání léků a návštěvy u lékaře
  • Vylepšit vám i vaší rodině kvalitu života

Viofor JPS® - ochrání zdraví a dostane vás do pohody

Nemusíte se bát, že byste s přístrojem nedokázali zacházet, jeho snadnou obsluhu s dálkovým ovládáním zvládne opravdu každý. Navíc máte možnost nastavení předvoleb terapeutických programů pro konkrétní obtíže a aplikace vám nezabere víc než pár minut času – jedna aplikace trvá pouze 8–12 minut!

Chcete mít lepší pleť? Omezit užívání analgetik? Urychlit hojení po úrazu? Trápí vás bolesti kloubů a svalů? Cítíte se slabí a bez energie? VIOFOR JPS® je pro Vás to pravé

Vlivy na organismus

Působením elektromagnetických impulsů o velmi nízkých frekvencích (µT-mikrotesla), dochází k jemné stimulaci buněk, při které se šetrně a komplexně obnovuje jejich přírodní rovnováha. Intenzita magnetického pole VIOFOR JPS® je 1000x slabší než u některých jiných přístrojů, které známe.

Buňka se zbavuje škodlivin (detoxikuje), je lépe okysličována, vyživována, mnohem lépe vstřebává stopové prvky a dochází k lepšímu pronikání vápníku (regenerace kostí). Ovlivňovány jsou i tělesné tekutiny, jako je krev a lymfy, což má za následek lepší funkci celého organismu a např. zlepšení krevního tlaku či pocitu celkové vitality.

Uživatelé Vioforterapie ve uvádějí např výrazné zlepšení kvality spánku, lepší relaxace a zvýšení životního elánu. Proč? VIOFOR JPS® System totiž působí KOMPLĚXNĚ!

Chcete mít lepší pleť? Trápí vás bolesti kloubů a svalů? Potřebujete se uvolnit a získat novou energii? Léčíte se po úrazu? Chcete ochránit svůj organismus před riziky moderní doby? Můžete si sami vybrat soupravu a aplikátory, které vám budou nejvíce vyhovovat, nebo vám s výběrem rádi pomohou přímo odborníci na www.viofor.cz.

V českém klinickém hodnocení je uvedeno, že riziko použití tohoto zařízení je prakticky nulové a jako jediné zařízení tohoto typu na českém trhu je určeno i pro laickou veřejnost zejména pro prevenci a regeneraci organismu!

VioforVIOFOR JPS® je vyroben tak, aby obsluha byla srozumitelná i pro laika

Sázka na jistotu

VIOFOR JPS® System získal řadu mezinárodních ocenění – například zlatou medaili Asociace proti rakovině Marie Curie-Skłodowské a spoustu dalších významných ocenění z mezinárodních veletrhů. Výrobek má certifikát kvality dle ISO 9001, ISO 13485 a navíc splňuje veškeré požadavky lékařské směrnice Evropské unie MDD 93/42/EEC.

Chcete se dozvědět více? Chcete zjistit a sami vyzkoušet, zda pomůže VIOFOR JPS® i vám? Podrobné informace a seznam indikací naleznete na www.viofor.cz.

Napište nám a pořiďte si vlastní Viofor JPS® System!

Váš VIOFOR TEAM.

Reklama

Související témata:

Načítám