Hlavní obsah

Víte, co na sebe o svátcích?

Prosinec – čas vánočních party, ale i rodinných setkání. Ať už je to tak, či tak, vždy řešíme, co na sebe.

Článek

Pro někoho „už zase“, pro jiného „konečně“. Prosinec je za dveřmi a s ním čas vánočních večírků, tradičních rodinných setkání a silvestrovských party. Jako správná žena jistě i vy řešíte, co si při takových příležitostech vzít na sebe. Na večírku máte konečně možnost předvést se kolegům i v neformálním outfitu, na návštěvě u příbuzných po delší době chcete zase ukázat, že vůbec nestárnete a že vám to pořád sluší. Jenže letmý pohled do skříně vás ujistí, že ve všem už jste někde byla. Chtělo by to prostě něco nového. Přes všechen ten předvánoční stres se sháněním dárků pro ostatní vám už ale většinou nezbývají síly obíhat další obchody a pátrat po něčem šik pro sebe.

A co je vlastně letos trendy? Kam vyrazit, aby to nestálo celou výplatu, a přesto abyste byla okouzlující?

Podle topmodelky Heidi Klum jsou hitem letošních Vánoc flitry. A to nejen na topech, ale i na sukních a šatech. Zkrátka party time je od toho, abyste zazářila. Flitry přilákají pozornost, jsou slušivé a stačí je doplnit jednoduchými kousky z vaší všední garderoby.

Navíc světová módní ikona Heidi Klum právě před Vánocemi přichází se svou novou kolekcí oblečení s názvem LET’S CELEBRATE, která se nese v duchu oslav a večírků.

Potrpíte si na kalhoty?

V kolekci najdete jak elegantní a klasické, tak i moderní skinny džíny v černé či modré barvě a výjimečné s koženým efektem.

Milujete sukně?

I na vás Heidi Klum myslela. Ve své kolekci použila samet a efektní flitry, které zaručeně udělají hvězdu z každé ženy. K sukni oblečte slušivé tílko či svetřík s širokým výstřihem, díky kterému můžete koketně poodhalit ramínko. Budete za bohyni!

Pokud jste vyšší postavy, určitě vám bude slušet elegantní černý overal, který můžete zkombinovat s decentním šátkem. Voilà, dokonalý outfit je na světě.

Podle topmodelky Heidi Klum jsou hitem letošních Vánoc flitry

S kolekcí LET’S CELEBRATE Heidi Klum přináší atmosféru newyorských večírků, vánočních party a hlavně oslnivou eleganci. „Chtěla jsem vytvořit módu, ve které budeme o svátcích jen zářit a která přitom bude jednoduchá a elegantní,“ říká Heidi Klum. Kromě zmiňovaných kousků v kolekci najdete také slušivá saka, kardigany či kabáty. Na prosincové oslavy se tak letos můžete obléci od hlavy k patě do exkluzivní značky „Esmara by Heidi Klum“ a navíc za skvělou cenu. Kolekci LET’S CELEBRATE totiž exkluzivně pro vás přinášejí prodejny Lidl, a to v rámci Lidl Fashion Weeku již od 4. prosince.

Letošní konec roku bude patřit vám. LET’S CELEBRATE!

Více o kolekci najdete na www.lidl.cz.

Reklama

Načítám