Hlavní obsah

Víte, s jakým parazitem spíte?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Málokdo si uvědomuje, jakou zoologickou zahradu si spolu s každým novým partnerem vyměníte... Chcete vědět víc?

Článek

Dává váš partner stále častěji přednost v posteli spánku před sexem? Nebo se cítí neustále unavený a vyčerpaný, (a nemyslíme tím obvyklé bolení hlavy, padající kurz dolaru na burze, měsíc v úplňku a jiné)? Potom může být napadený parazity.

Informace, že každý člověk hostí ve svém těle nějakého svého „kamaráda", není úplnou novinkou. Přesto se u nás této problematice věnuje stále málo odborníků. Jedním z důvodů je i to, že odhalit parazity klasickou cestou není jednoduché. Protože parazit je velice chytrý tvor, jehož cílem je být co nejméně nápadný. Moudrý parazit totiž žije tak, abyste si ho nevšimli!

Představa, že zrovna vaše kočička má v bříšku červíka, není příjemná

Přejděme k věci. O tom, že časté střídání sexuálních partnerů není zrovna to pravé, víte všichni. Ale jen málokdo si uvědomuje, kolik parazitů si spolu s každým novým partnerem vyměníte. Nejde jen o nechráněný sex (nekruťte očima, statistiky mluví jasně!). Už při líbání si, samozřejmě spolu s příjemnými pocity a vzrušením, předáváte pomocí tělních tekutin i spoustu nezvaných hostů. A kdo chce u něžného olíznutí konečků prstů, které umí nastartovat příjemně strávený večer, myslet na nezvané podnájemníky? Nikdo!

Líbáním si kromě libých pocitů předáváte i velké množství parazitů

Parazité číhají zkrátka všude. Jak se do vás takový parazit dostane, je v případě příjemně strávených chvil už nasnadě.

Prevence: 

Co můžete sami udělat pro to, aby se tak nestalo?

Samozřejmostí je zcela jistě hygiena, a to u obou partnerů, nejen stálých, ale i těch nahodilých. Chápeme, že jsou chvíle, kdy hlava není zrovna ta, která o vás rozhoduje, ale například takový prezervativ si své místo v peněžence najít může, o běžném mytí rukou po návštěvě toalety ani nemluvě.

A neušklíbejte se. Tohle myslíme vážně. Pokud vám připadá mýt si ruce po návštěvě toalety úplně normální, pogratulujte si a nezapomeňte poděkovat svým rodičům, jak pěkně vás vychovali. Pokud vezmete svou drahou polovičku na večeři a dáte si tataráček, tak si kromě pochutnání pravděpodobně pozvete do svého zažívacího traktu i nějakého hosta v podobě roztomilé toxoplazmózy, tasemnice nebo svalovce (a tím nemáme na mysli toho vašeho „jedinečného“ :o) ) a nespasí vás ani česnek na topince...

Soužití dvou lidí je jistě příjemné, ale pokud nedodržují jistá pravidla, tak může být i zdraví nebezpečné

Při přípravě romantické večeře doma by pak mělo být klasikou dobře omyté ovoce a zelenina pod tekoucí vodou a v případě steaků dostatečná tepelná úprava masa. Dále se nedělte se svými zvířecími mazlíčky (těmi čtyřnohými) o postel a nenechávejte se od nich olizovat (nikde!).

Co s tím?

Je zajímavé, že pokud jste vnímaví a naučíte se rozumět řeči svého těla, pak přítomnost parazitů ve svém těle odhalíte. A protože to není úplně ve vašich silách, odhalit někoho, kdo se naučil během tisícovek let žít s vámi ve svazku téměř manželském jako černý pasažér, kterého revizor za ucho vyvést ven nemůže, jsou na trhu různé způsoby, jak parazity odhalit.

Lidské tělo slouží parazitům jako inkubátor, protože vytváří ideální podmínky pro přežití. Je v něm totiž teplo, dostatek potravy a kyselé prostředí. Kyselé prostředí zajišťujete těmto nezvaným podnájemníkům sami už jen tím, že jste. Vaše přirozené prostředí je kyselé, a jelikož jste od přírody společenští tvorové, ještě si je přikrmujete například bílou moukou, alkoholem, sladkostmi.

Dalšími faktory jsou stres, povrchové dýchání (jen si pěkně oživte, při čem se tak pěkně, řádně do hloubky, zadýcháte, a o tom, jak je vám potom báječně, nemusíme mluvit :-)).

Jedním z nejlepších i nejpříjemnějších způsobů, jak zjistit, že v sobě nějakého parazita máte, je vyšetření na biorezonančním diagnostickém přístroji Metatron Hunter. Pokud už parazita odhalíte, určitě podnikněte kroky k jeho likvidaci.

A na závěr...

O parazitech se nemluví. Někteří lékaři a lékárníci se rozčilují, že jde jen o další z „nových trendů“ a celé je to nesmysl a komerční humbuk, jak zase z důvěřivých lidí vylákat peníze, a pokud se člověk ptá po volně dostupných antihelmetikách, bývají s téměř výsměchem posíláni... k šípku.

Buďte realisté. V autě si také uklidíte, na zahradě listí shrabete, koberec vyluxujete, popelnici vyvezete, nebo alespoň vyndáte před dům, aby to za vás někdo udělal, ale o vaši tělesnou schránku se musíte postarat jen vy sami.

Vaše domácí mazlíčky také pravidelně odčervujete, protože je máte rádi, a navíc vám není příjemná představa, že zrovna vaše kočička má v bříšku červíka. Tak proč si neuklidit tu malou, krásnou, soukromou skládku ve vašem těle?

To, že si myslíte, že pro vás není parazit hrozba, neznamená, že po vás nejde, nebo ještě hůře, že už ve vás v klidu nežije ve zdánlivé symbióze!

Reklama

Načítám