Hlavní obsah

Vlastnosti a triky mužů, které svedou každou ženu!

Foto: thinkstock

Galantní muž to má u skoro každé ženy jasně vyhranéFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba se mění. To, co nám připadá normální, naše babičky děsí. Obzvlášť pokud jde o oblast lásky a sexu. Něco se ale přece jen nezměnilo. Třeba mužské triky, na něž ženy zabírají.

Článek

Máte spolu děti, i když nejste manželé? Bez problémů! Sex na prvním rande, a dokonce třeba jen na jednu noc? Není se za co stydět, prostě to tak dnes chodí. Od dob našich babiček se toho jednoduše dost změnilo, i když něco zůstává neměnné. Třeba těchto 5 mužských „fíglů“, s nimiž sbalí skoro každou ženu. Dnes stejně jako před sto lety!

1. Galantnost

Otevře vám dveře auta, při odchodu vám pomůže do kabátu a do restaurace vás nenechá v žádném případě vejít jako první. Naopak, když stoupáte do schodů, jistí vám záda. Je to galantní chlap a vám jeho péče dělá dobře. Prostě tohle funguje, a dokonce dnes ještě víc než v minulosti, protože galantních mužů je čím dál méně. „Galantnost působí velmi sexy, ženě dává pocit jedinečnosti a opatrování tím jejím princem. Je to vážně hodně pozitivní bod v hodnocení mužského chování,“ potvrzuje psychoterapeutka Lucie Horníková.

Foto: thinkstock

Za něžnost šly bychom světa kraj...Foto: thinkstock

2. Něha

Jakkoli jste v posteli spíš dračice, nejspíš vám jsou příjemné i vyloženě něžné doteky a projevy náklonnosti. Správný muž by si vás měl umět nejen „vzít“ jako opravdový chlap, ale měl by vás umět i obejmout, pohladit, dát vám fyzicky najevo svou lásku.

Ať se to ženám líbí nebo ne, většina je velmi emočně založená, rozhodně více než pánové. A nic na tom nemění emancipace, feministická hnutí a podobně. Ženy jsou stále ženy a chtějí něhu! A když ji dostanou, září štěstím.

3. Odvaha

Leze po horách, skáče s padákem, umí riskovat, jednoduše se jen tak něčeho nezalekne? Tak to jeho sex-appeal s největší pravděpodobností dost zvyšuje. Ženy mají rády odvážné muže, a to odjakživa. Jako bychom to v sobě měly geneticky zakódované.

„Odvaha je projevem mužství, určité mužské energie, která ženy přitahuje. Muž, který je odvážný, může ochránit i ženu a rodinu, nebojí se nástrah a je tak pro nás ženy přitažlivější. My totiž podvědomě hledáme pro budoucí život muže, kteří jsou schopni se o nás postarat a zabezpečit nás. Pokud je tedy muž odvážný, dává tím jasně najevo své mužství," potvrzuje kouč partnerských vztahů Lenka Černá.

Foto: thinkstock

Co čekáme od odvážného chlapa? Že prokáže statečnost nejen na skále, ale i v životě!Foto: thinkstock

4. Lichotky

Zní to trochu povrchně, ale nejspíš neexistuje žena, které by nebylo příjemné, když jí nějaký muž zalichotí. Vážně se necítíte lépe, když vám třeba šéf řekne, že vám to dnes opravdu sluší?

Nic se samozřejmě nesmí přehánět a pochvaly, které jsou příliš okaté a je z nich jasné, o co danému pánovi jde, nemají většinou význam. Ale pokud muž ovládá správné dávkování lichotek, cestu k ženským srdcím má otevřenou.

5. Zodpovědnost a plány

Když s někým randíte, podvědomě nejspíš přemýšlíte, zda je to ten pravý, zda s tímhle mužem už to bude tak nějak doopravdy. A pokud váš protějšek mluví o budoucnosti, o svých plánech, v nichž jako by mimoděk počítá i s vámi, připisuje si jeden bod za druhým. A jestli z něj navíc čiší i zodpovědnost, má vlastně předem vyhráno. „Většina žen to má tak, že při navazování vztahů jaksi vybírá potenciálního otce svých dětí. A je-li partner zodpovědný, dodržuje-li domluvené, je to rozhodně plus,“ tvrdí Lucie Horníková.

A co zabírá na vás? Čím vás každý muž dostane?

Reklama

Související témata:

Načítám