Hlavní obsah

Voňavý dárek na poslední chvíli: Vyrobte šumivé bomby do koupele

 

Reklama

Hledáte drobný vánoční dárek třeba pro kamarádku, ale při představě přeplněných nákupních center vám vstávají vlasy hrůzou na hlavě? Žádné strachy, máme pro vás prima nápad: vyrobte domácí šumivé bomby do koupele. Je to jednoduché a výsledek je lepší, než byste čekali.

Článek

Štědrý den už klepe na dveře a vy na poslední chvíli sháníte dárky, nebo máte naopak hotovo, a tak trochu přemýšlíte, co by komu ještě mohlo udělat radost? V tom případě jste na správné adrese. Naučíme vás vyrobit milou a praktickou drobnost, kterou ocení a užije každý. O čem je řeč?

Přinášíme jednoduchý návod, jak si vyrobit šumivé domácí „bomby“ do koupele. Krásně vypadají a dokonale voní – přesně tak, jak si přejete. Jejich příprava je opravdu snadná – k výrobě můžete přizvat třeba i děti nebo kamarádky. Nachystejte si bambucké a kakaové máslo, jedlou sodu, kyselinu citronovou, kukuřičný škrob a oblíbenou vůni. Když přidáte i sušené květy, získají koupelové bomby nádech luxusu – a možná se vám je nebude chtít dávat nikomu.

Už jste výrobu domácích šumivých bombiček zkoušeli, nebo do toho půjdete letos poprvé?

Reklama

Související témata:

Načítám