Hlavní obsah

Vánoční tabule: Máme pro vás návod na minimalistické i klasické prostírání svátečního stolu

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také vás už nebaví přeplácané vánoční stoly, prohýbající se pod nánosy dekorací a jiných „nezbytností“? Nejste v tom sama. Ukážeme vám dneska hned dva různé návody a tipy, jak si prostřít slavnostní tabuli ve znamení minimalismu, elegance a jednoduchosti.

Článek

Že je v jednoduchosti krása, ví většina z nás moc dobře, ovšem na Vánoce se obvykle jindy střídmé dekorování promění ve svátky opulence a mohutného zdobení čehokoliv v bytě a vše se nese v duchu vánočních barev a třpytivých ozdob.

Jenže pokud vám zář blikajících světýlek a instalace se Santa Clausem nic neříkají, máte letos (stejně jako my) poněkud střízlivější náladu a zdobit vánoční tabuli se vám chce jen minimálně, máme pro vás hned dva šikovné tipy, jak ji prostřít. A věřte, že když budete dodržovat tipy naší dekoratérky, bude váš vánoční stůl dokonalý přesně tak, jak jste si jej představovali. Tak pěkné prostírání a pak už nám zbývá jen popřát vám dobrou chuť.

Děkujeme showroomu H za poskytnutí prostoru k natáčení; Václavské náměstí, Praha 1, 110 00; hm.com

Jak letos prostřete vaši vánoční tabuli?

Reklama

Související témata:

Načítám