Hlavní obsah

Všude potkávám jeho milenky!

Foto: shutterstock.com

S každou svou kamarádkou něco mělFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikdy není příjemné setkat se s bývalou přítelkyní svého partnera. A navíc, pokud víte, že ti dva se pravidelně vídají. O mnohem horší ale je, když těch expřítelkyň a exmilenek je více. Své by o tom mohla vyprávět i naše čtenářka Eva. Čtěte její příběh!

Článek

Hned na úvod svého vyprávění bych asi měla upozornit, že, byť to tak možná v současné době nevypadá, nikdy jsem se neřadila mezi žárlivé ženy. Ke všem svým partnerům jsem byla vždy velmi tolerantní, dvakrát jsem svém expříteli dokonce odpustila nevěru. Proč si kazit jinak fungující vztah nějakým úletem na jednu noc, řekla jsem si tehdy. Dle mého názoru, když někdo jednou ulítne, není důvod se s ním rozcházet. Horší by bylo, kdyby se s někým pravidelně stýkal a podváděl mě s jednou ženou častěji. Anebo pokud by si vedle mě budoval ještě druhý vedlejší vztah. To bych nepřežila. Poslední dobou ale řeším jiný problém.

Milenek měl mraky

Již třetím rokem mám vztah s Oldou. Je to skvělý muž, inteligentní, vzdělaný, ale také se čas od času rád baví na večírcích či různých tanečních party. Je mu třiatřicet let a tvrdí, že pravou lásku poznal až se mnou. „Dost jsem ty slečny dříve střídal. Až s tebou jsem našel klid. A za to tě miluji, že jsi mi dala tu jistotu a skutečnou lásku,“ říkává mi mnohokrát. Přiznám se, že jsem s ním šťastná a jeho důvěry vůči mě si velmi vážím.

Taky jsem nežila jako světice, ale říci o sobě, že jsem partnery často měnila, bych asi nedokázala. Nicméně vztah nám funguje a výborně si rozumíme. Nechci se hrabat v jeho minulosti, jsme si věrní již tři roky, tak proč řešit nějaké bývalé  milenky.

Z milenek jsou kamarádky

Jenže, bohužel, poslední dobou je pro mě těžké držet se toho, že se nebudeme přehrabovat v minulosti. Téměř na každé společné party, večírku i během posezení s přáteli vždy narazíme na nějakou jeho bývalou milenku. Dnes to jsou jeho kamarádky. Píše si s nimi přes internet, smskuje si s nimi, občas mu některá z nich zavolá. Zpravidla jde o běžné věci typu „jak se máš“, „nezajdeš na oběd“ anebo třeba „přijď večer k nám na party“. Ke všem slečnám je velmi milý a vždy, když některá potřebuje, pomůže jí. Trápí mě ovšem skutečnost, kterou mi sám jednou prozradil. S většinou těch slečen totiž spal. Anebo měl milostný poměr, byť třeba jen krátký. Samozřejmě že je to už dávno, ale i přesto. Jak je možné, že se s nimi pořád vídá a chodí se s nimi třeba večer bavit.

Foto: shutterstock.com

Jsou k němu důvěrné i přede mnouFoto: shutterstock.com

Nechá se od nich osahávat

Pár takových party, kde byla některá z jeho bývalých, jsem zažila. Většina z nich jsou normální holky, některé možná trochu lehčího typu, ale jinak jsou v pohodě. Co mě ale šokuje, je jejich chování k mému příteli. Klidně v mé přítomnosti se mu věší kolem krku, sem tam ho pohladí po zadku anebo ho zdraví polibkem.

Trápí mě to. Když jsem si o tom zkoušela s Oldou promluvit, řekl, že pusu přece nedává on jim a že nemůže za to, že ho občas pohladí. Jsou to jen kamarádky, argumentuje.

Když jsem se pokoušela promluvit s jednou z jeho „kamarádek“ a vysvětlit jí, že se mi takové chování nelíbí, řekla, že mého muže sbalit nechce, ať se nebojím. Nedokázala pochopit, že její chování je krajně nevhodné.

Dochází mi trpělivost

Už mi docházejí síly. Nebaví mě takové večery, kdy se chci bavit a místo toho vidím, jak se k mému drahému má nějaká jeho bývalá milenka. Já sama bych nikdy nic podobného nedovolila. A to musím uznat, že za mnou těch nápadníků přijde za večer v klubu kolikrát více. Jsou to ale cizí, ne moji bývalí, a já je umím během deseti sekund poslat do háje. Dělám to proto, aby partner nemusel žárlit.

Co byste Evě poradila vy? A jak byste danou situaci vyřešila? Napište nám na info@prozeny.cz.

Související témata:

Načítám