Hlavní obsah

Vy a léto: bez chloupků, žiletky i starostí II.

Foto: Philips.cz

Nádherně hladké nohy po celé léto? S Philips Lumea se váš sen stane realitouFoto: Philips.cz

V předchozím díle jste zjistila, že existuje ideální způsob odstraňování chloupků. Jak přesně IPL funguje?

Článek

IPL ošetření s Philips Lumea je velmi jednoduché: nejprve si zvolíte vhodný nástavec podle toho, kterou část těla chcete zbavit chloupků. Lumea nabízí hned čtyři nástavce, které mají speciální zakřivení, velikost okénka i filtry a díky kterým je ošetření maximálně pohodlné a rychlé. Díky nim bezpečně ošetříte jak větší plochy, například ruce nebo nohy, tak citlivé oblasti kolem bikin, v podpaží nebo na obličeji. Ještě před začátkem ošetření je také třeba pokožku oholit nebo depilovat. Ale nebojte se, žiletku už moc dlouho potřebovat nebudete.

Foto: Philips.cz

S Lumea zbavíte chloupků celé tělo – díky čtyřem nástavcům určeným na nohy a ruce, podpaží, obličej a oblast bikinFoto: Philips.cz

Čím tmavší chloupek, tím lepší

Po zapnutí přiložte Lumea k pokožce a pomocí inteligentního senzoru SmartSkin zjistěte, jaká intenzita ošetření se pro vás hodí. Především v létě se odstín pokožky může poměrně rychle měnit, takže byste měla tento krok provádět před každým ošetřením. Lumea nejlépe funguje u pokožky v odstínu od velmi světlé až po tmavě hnědou a u chloupků v barevné škále od tmavě blond po černou. Intenzitu ošetření ale můžete upravovat i manuálně – například pokud máte citlivou pokožku a chcete vyzkoušet, jestli přece jen nebude reagovat podrážděním.

Díky inteligentnímu senzoru SmartSkin snadno zjistíte, jakou intenzitu ošetření potřebujete

Celé léto bez starosti

Dalším krokem k hedvábně hebkým nohám nebo podpaží už je samotné ošetření, během kterého jednoduše přikládáte Lumea k pokožce a vysíláte k chloupkům světelné pulzy. Každý kousek pokožky byste měla ošetřit pouze jednou a Lumea sama hlídá, jestli je správně přiložena k pokožce – pokud není, záblesk nevyšle, dokud to nenapravíte. Už po třech ošetřeních se můžete těšit až na 92% redukci chloupků*.

První zhruba čtyři ošetření byste měla absolvovat v dvoutýdenních intervalech, protože je chloupky nutné „zastihnout“ ve fázi růstu. Poté, co se záblesk dotkne všech rostoucích chloupků, si můžete užívat nádherně hladké pokožky, která vám vydrží celé dlouhé týdny či měsíce. Nemusíte se o ni vůbec starat ani přemýšlet, jestli si dnes můžete obléknout sukni, plavky nebo tílko bez rukávů. Díky tomu budete sebevědomější, uvolněnější a budete mít více času na prázdninové aktivity.

Lumea sama hlídá, jestli jste ji k pokožce přiložila správně. Pokud ne, záblesk nevyšle

Nic neriskujete

Ošetření s Philips Lumea vás zároveň vyjde levněji než holení žiletkou. Zatímco za holení utratíte ročně okolo 1 350 Kč, roční používání Lumea stojí jen 650 Kč**. A pokud by vám ošetření z nějakého důvodu nevyhovovalo, můžete Lumea díky 90denní garanci vrácení peněz vrátit.

* Měřeno na nohou, po 3 ošetřeních, 27 z 55 žen dosáhlo výsledku 92 % či více. Studie byla realizovaná společností Philips a je k dispozici na vyžádání.

** Při používání Lumea po dobu 20 let a pořizovací ceně 12 999 Kč.

Načítám