Hlavní obsah

Vy se pomilujte, my zaplatíme následky

Reklama

Zamilovaní! Nevíte, co podniknout na Valentýna? Máme pro vás naprosto úžasný plán, jak si tento den užít… Zkrátka jak si takový svátek zaslouží – láskyplně.

Článek

Pomilujte se! Krásně, spontánně, impulzivně a bez přemýšlení, jen tak se milují skuteční zamilovaní, načež získáte ten nejkrásnější dárek pod sluncem, dítě, vaše dítě a symbol vaší velké lásky. Lásky, kterou si tímto zpečetíte přímo na den sv. Valentýna! Nemůže být dokonalejší oslavy. Ovšem to není vše, pokud za váš důkaz lásky 14. 2. budete následně odměněni těhotenstvím, můžete získat další odměnu, a to 10 000 Kč na výbavičku pro miminko. E-shop mimulo.cz tu má pro vás opět Valentýnské ploděníčko, tak šup do toho!

Hupsněte s drahou polovičkou do postýlky a hurá do akce

My ženy si připravme krásné spodní prádlo nebo nějaké sexy erotické prádlo, které si šetříme pro lepší dny (je to tady!), udělejme si něžný večer s hudbou, s filmem a s večeří při svíčkách. Pak už na nás bude čekat měkká postel a náruč našeho milého a pusťme se do toho, využijme přitažlivost a lehkost daného momentu, zploďme miminko, bez stresu, v příjemné atmosféře a s možností dvojité výhry.

Tam, kde jinde 14. 2. nabízí jen drobné dárky, malé slevy, čokoládu či dopravu zdarma, e-shop mimulo.cz nabízí něco extra – Valentýnské ploděníčko a 10 000 Kč! Co za to? Vlastně hodně – čistý důkaz vaší lásky. Pořiďte si děťátko!

Při pozitivním těhotenském testu se zaregistrujte na stránkách blogu www.blog.mimulo.cz, kde se také dočtete o veškerých podrobnostech akce, pak prožijte bez problémů své těhotenství, až se vám narodí miminko, zašlete nám kopii rodného listu a radujte se a nakupujte nebo spíše vybírejte výbavičku pro miminko za 10 000 Kč!

Otěhotněte na Valentýna nebo v jeho blízké době a miminko povijte 7. 11. 2016

Mimulo.czvám nabízí vše potřebné pro miminko, za svou výhru si pro ně můžete pořídit například kočárek, postýlku, cestovní postýlku, zavinovačky, kojenecké potřeby, potřeby ke koupání, sady oblečků z čisté bavlny, jídelní židličky, nosítko, uklidňující lehátko, hrací koberec, dětské pleny a podobně, jednoduše cokoli si budete do své výbavičky přát a zcela podle vašich představ, žádné omezování!

Stojí to za to, že? Tak neváhejte, milujte se, množte se, registrujte se a prožijte den zamilovaných v objetí své osudové lásky. Přejeme vám plodného Valentýna!

Reklama

Související témata:

Načítám