Hlavní obsah

Vyberte nej nevěstu a vyhrajte!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vyhrajte šaty ušité přímo pro vásFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká romantická svatba, nádherná svatební róba... to je sen snad každé dívky. Vy ale přestaňte snít, pomozte nám vybrat tu nej nevěstu v nejkrásnějších šatech a my vás odměníme skvělým dárkem - známá návrhářka Michaela Bakotová vám na míru ušije originální šaty v hodnotě 6000 korun!

Článek

Zapojte se do soutěže o nejkrásnější svatební šaty 2008 z Fashion studia MB, hlasujte pro vaši favoritku a můžete se těšit na opravdu skvostnou výhru - šaty ušité na míru od uznávané módní návrhářky Michaely Bakotové v hodnotě 6000 korun!

V minulém roce mnoho nevěst využilo akce Fashion studia MB „Svatební šaty za jednotnou cenu 12 000 Kč". My vám nyní nabízíme fotografie devíti půvabných nevěst a je jen na vás, která z nich je podle vás tou nej a zvolila si pro svůj velký den nejkrásnější model. Pro vaši favoritku hlasujte do 13. 2. 2009, jedna z vás bude odměněna šaty na míru od Michaely Bakotové. Ale ani nevěsta, která od vás získá nejvíce hlasů, nepřijde zkrátka. Ve Fashion studiu MB jí zhotoví model za 12 000 korun.

Oznámení vítězné nevěsty i hlasujícího proběhne na sv. Valentýna, tedy 14. února 2009.

Načítám