Hlavní obsah

Vykročte do podzimu stylově!

Foto: Deichmann

Vykročte do podzimu stylově!Foto: Deichmann

Držte krok s nejnovějšími trendy a osvěžte svůj podzimní botník atraktivní obuví z kolekce Deichmann! Patříte mezi milovnice designových kousků? V tom případě vás nová kolekce obuvi Deichmann přímo nadchne.

Článek

Nechte se zlákat nejžhavějšími podzimními hity a doplňte svůj sezonní botník jedinečnou obuví, která dokonale podtrhne vaši osobnost.

Na retro vlně

Chunky tenisky jsou absolutním „must have“ sezony! Jestli vám ještě pořád v botníku chybí, měla byste to co nejrychleji napravit. Vykročte z davu šedých myšek a pořiďte si originální chunky tenisky na vysoké podešvi z kolekce Deichmann. Vsaďte na poutavé modely se zvířecími vzory, barevnými či neonovými akcenty nebo na tenisky v lakovaném či v metalickém vzhledu. Buďte si jistá, že pohledy okolí se upřou jen na vás.

Foto: Deichmann

Chunky teniskyFoto: Deichmann

V pánském stylu

Inspirujte se pánským šatníkem a oživte svůj podzimní look módními šněrovacími polobotkami z kolekce Deichmann. Top trendem podzimu je šněrovací obuv na vysoké profilované podešvi ozdobená kovovými přezkami a nýty, modely v lakovaném vzhledu s výrazným šněrováním či polobotky v imitaci zvířecí kůže. Tak který model bude váš?

Foto: Deichmann

Šněrovací polobotkyFoto: Deichmann

Nadčasová elegance

Chelsea obuv patří k nejoblíbenější podzimní obuvi už několik sezon. Jste i vy majitelkou alespoň jednoho páru této nadčasové a elegantní obuvi? Objevte novinky z kolekce Deichmann a udělejte si radost atraktivním modelem, který perfektně doplní váš styl. Dopřejte svým nohám i sobě maximální pohodlí v kožené chelsea obuvi.

Foto: Deichmann

Chelsea obuvFoto: Deichmann

Skutečná osobnost

Navenek působíte jako křehká něžná dívka, ale vevnitř skrýváte duši nespoutané rockerky? Nebojte se ukázat, kým opravdu jste! Proměňte se v rockovou divu v nízkých kozačkách zdobených nýty a přezkami z kolekce Deichmann.

Foto: Deichmann

Nízké kozačky na podpatkuFoto: Deichmann

Reklama

Načítám