Hlavní obsah

Vyložila smrt v kartách. Přesně na den

Foto: Thinkstock

Karty věděly, co nikdo ještě netušilFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná neumíte věštit, ale stejně jako Petr znáte někoho, kdo to umí. V jeho příběhu kartářka předpověděla smrt člověka přesně na den. Bohužel se to vyplnilo. Od pondělí startuje nové Téma týdne: Vydělávám si svým tělem a jsem na to pyšná. Tedy živí-li vás ženské křivky, pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Moje kamarádka Mirka je kartářka. Lidé k ní chodí proto, aby věděli, co je čeká. Je hodně dobrá a karty dokáže vykládat s velkou přesností.

Jednou za ní přišla paní, že by chtěla nahlédnout do budoucnosti. Mirka jí zamíchala karty, vyložila je a zhrozila se. Viděla tam, že jí přesně za dva měsíce zemře manžel. Doufala, že se jenom spletla, protože tento osud byl zatím nejhorší, co kdy vyložila. Nejdřív se jí ale zeptala na pár otázek týkající se její rodiny a jí. Zeptala se jí, jestli má děti, zvířata a v poslední řadě, jestli má manžela, kterému je 47. Odpověděla, že ano, a moje kamarádka zbledla.

Viděla to tedy správně. Jen zalapala po dechu a paní se jí hned ptala, co tam vidí. Mirka jí řekla, že její manžel umře přesně za dva měsíce, a to na rakovinu, kterou dostatečně brzo nezjistili. Paní se na ni dívala s otevřenou pusou a nebyla schopna slova, jen tam tak stála.  Pak se konečně probrala a začala na ni zvyšovat hlas, že to určitě ne a že neumí vykládat karty a že to se nestane, a práskla dveřmi. Za dva měsíce a pár dní k tomu k Mirce přišla, že měla pravdu a že manžel měl doopravdy rakovinu a přišlo se na ni moc pozdě. A že umřel, a to přesně v den, kdy to předpověděla.

Mirce to bylo moc líto, ale nemohla s tím nic dělat. Jenom vyložila paní to, co viděla. :-(

Používáte své tělo jako výdělečný artikl? Živí vás striptýz, tancování ve svůdném oblečku nebo prostituce a berete to jako každou jinou práci? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát příspěvek 500 korun pro změnu trochu jinak.

Reklama

Související témata:

Načítám