Hlavní obsah

Vysněná postava rychleji a snáze s FatZero

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Požadavkem moderní doby jsou stále vyšší výkony, pracovní nasazení. Z nich plynoucí stres je nejčastějším důvodem, proč se necítíte dobře, máte nedostatek pohybu a přebytek kalorií. Důsledek? Přibýváte na hmotnosti a trpíte obezitou. Jak proti tomu bojovat? Důležité jsou tři body: jídelníček, pohyb a doplňky stravy, které velmi výrazně a prokazatelně urychlují procesy vedoucí k vašemu cíli: vysněné postavě. Vyzkoušejte proto FatZero, komplexní řadu produktů od specialisty na sportovní výživu!

Článek

Chcete-li ve svém životě cokoli změnit, je třeba jednat. Stejné je to i s formováním postavy, které má tu výhodu, že první výsledky můžou být rychle viditelné či měřitelné. Tělesný tuk se například spaluje při fyzické zátěži v aerobnízóně, efektivnějšího a rychlejšího spalování ale dosáhnete při použití karnitinu. FatZero L-carnitine zabezpečuje přechod mastných kyselin do mitochondrií svalových buněk, kde jsou za aerobních podmínek spalovány na energii.

Komplexní řada FatZero ale nenabízí jen tradiční látky přispívající k dosažení vysněné postavy. Při formování a spalování se můžete spolehnout také na synefrin (pomáhá snižovat obsah tuku v těle, podporuje soustředění), kofein(stimuluje mozkovou činnost, pomáhá při regulaci hmotnosti), chrom (ovlivňuje metabolismus sacharidů, tuků i bílkovin, omezuje chuť na sladké), HCA(potlačuje přeměnu sacharidů na tuky), CLA (podporuje dosažení ideálního poměru mezi množstvím svaloviny a tukové tkáně v těle) a další účinné látky, které směřují k jedinému – vysněné postavě snáze a rychleji.

Samy o sobě by tyto látky neměly potřebný efekt, v kombinaci s pohybem ale výsledky uvidíte brzy. Důvěřujte proto specialistovi na sportovní výživu, vyzkoušejte novou a jedinečnou řadu FatZero, která nabízí komplexní péči o vaše tělo při snaze o formování postavy a redukci hmotnosti.

Více informací o všech jedenácti produktech FatZero na www.fatzero.cz.

Související témata:

Načítám