Hlavní obsah

Vzala jsem ho zpátky. Potřetí!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dospěli jsme a nyní čekáme miminkoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Reaguji na váš článek o slepovaném vztahu. Myslím, že můj příběh mluví za vše... Od svých 15 let jsem chodila se svým přítelem, bohužel náš vztah se po pěti letech rozpadl. Důvod? Partnerova žárlivost, výčitky, alkohol...

Článek

Nějakou dobu jsme se nevídali, ale po čase jsme jako kamarádi šli na kafe, povídali si a skoro pravidelně po měsíci jsme se potkávali, ale nic mezi námi nebylo. Po odmlce dvou let jsme vyrazili do kina, začali se scházet opět více a více a ruka byla v rukávě a city byly zpět... Nastěhovala jsem se ke svému minulému a zároveň současnému příteli a začali slepovat to, co se před časem rozpadlo. Náš vztah vydržel sotva rok a já se stěhovala opět pryč... Opět to samé, co při prvním rozchodu. Řekla jsem si, že už nikdy. A víte, jak to dopadlo?

Jsme spolu potřetí, v březnu 2008 jsme se vzali, nyní čekáme miminko a je to nyní to nejlepší, co vůbec mohlo být. Oba jsme dospěli, vybouřili se a žijeme jeden pro druhého a pro naši zatím nenarozenou dceru. Takže pořekadlo Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš pro nás opravdu neplatí.

Reklama

Načítám