Hlavní obsah

Z velikosti XXL na L za 5 minut!

Foto: Thinkstock

Moderní stahovací prádlo vás zeštíhlíFoto: Thinkstock

Reklama

Nemáte ideální křivky, ale nechcete se smířit s velikostí svého oblečení nebo s vykukujícím špíčkem zpoza ramínek podprsenky? Máme pro vás řešení, jak během pár minut zeštíhlit svou postavu až o dvě velikosti, a přitom se ani nezapotíte. Revoluční stahovací prádlo je pro silnější ženy stejně jako pro hubené!

Článek

Možná že máte nějaké to kilo navíc, a přesto chcete vypadat dobře a cítit se po celý den pohodlně a sebevědomě. Odbornice na spodní prádlo Helena Konarovská má pro vás řešení a je jedno, jestli nosíte velikost L, nebo XXXL. Speciální stahovací prádlo vyřeší každý problém týkající se individuálních proporcí a navíc může vypadat i sexy.

Jak se dá postava změnit nejen proporčně, ale i zeštíhlit až o dvě konfekční velikosti, vám dokážeme v naší videoreportáži.

{stream-video}

Ne na každý den

Stahovací prádlo proti svým předchůdcům se nedá vůbec srovnávat. Dříve se při oblékání dokonce i omdlévalo. Dnes se v něm ženy cítí pohodlně, sebevědomě a neohrožuje jejich zdraví. I když si je zamilujete, je potřeba si vždy alespoň na pár dní od něj odpočinout. Helena Konarovská doporučuje 3 - 4 dny nošení a pak pauzu do konce týdne. Proč? Protože tělo musí také pracovat samo, nemůže si zvykat na nepřirozenou podporu po celou dobu, nemohlo by fungovat normálně, pokud mu dáme takovou celodenní berličku. Upozorňuje také na první pocit, když si je oblékáte. Bývá rozpačitý a může být až nepříjemný. Když se ale v něm trošičku zabydlíte, což trvá několik minut, nechcete ho sundat. My jsme mohli vidět rozdíl, když si modelky oblékly tohle prádlo pod své oblečení a když měly své vlastní. Ale teď už konkrétněji.

Overal – ideální do kalhot

Máte-li problém s bříškem, stehny nebo zadečkem a trpíte slabostí pro kalhoty, pak správnou volbou bude overal, protože stahuje právě zmíněné problematické partie. Zvýšený tlak je zejména na bocích. Veškeré zakončení na nohách je volné beze švů, aby neovlivňovalo žíly a průchod krve. I pro tento kousek prádla je důležitý správný výběr podprsenky. Pokud si nevíte rady, inspirujte se v našem článku Aby podprsenka seděla. Tajné tipy! Na novodobém stahovacím spodním prádle je podstatné to, že postavu nijak nedeformuje, jen ji přirozeně zeštíhluje. Špíčky na zádech stahuje vysunutý okraj, který lze snadno umístit pod okraj podprsenky, kde perfektně drží díky tenkým silikonovým proužkům. Ty po zahřátí přilnou spolehlivě ke kůži. Ihned tak získáte hladké křivky, které můžete zahalit do oblíbené halenky nebo trička a kalhot.

Foto: Zbyněk Prokop

Stahovací sukně má ozdobný okrajFoto: Zbyněk Prokop

Je libo sukni?

Pokud toužíte po úpravě celé postavy, ale nosíte rády sukni, můžete zvolit jinou variantu. Materiál a speciální švy stahují stehna, přičemž ovšem dodržují hladkou linii na bocích. Je to ideální kousek např. pod společenské šaty. „Nevýhodou starších typů stahovacího prádla bylo, že když jste potřebovaly docílit stažení bříška, musely jste se nutně vzdát zaoblených křivek svého zadečku," upozorňuje odbornice. Výrobci na tohle mysleli a ušili prádlo tentokrát jinak. Vršek zadečku je vyztužený a spodek tvoří jemná síťovina, která je invisible (tedy neviditelná – přesněji řečeno pod oblečením není vidět okraj kalhotek).

Tubus – pohodlí i pro stehna

Možná potřebujete stáhnout, ale toužíte po svobodě stehen. Ideálním řešením v tomto případě je tzv. tubus. Má speciálně vytvarované boky i bříško. Naše modelka se při jeho zkoušení dostala z velikosti XXL na S/M a prohlásila, že se v něm cítí velmi sexy. K tubusu existuje i druhá varianta, a to se staženými zády a stehny, přičemž tento typ krásně vytvaruje zadeček à la „Ferda mravenec“. Kdo zná slang naší rádkyně Konarovské, určitě už bude vědět. Hodí se pro majitelky malého pozadí, které přesto mají nějaký ten špíček právě na zádech nebo na stehnech. Punčochovina, která je použita na zadní části, drží dobře případnou povislou kůži.

Varianta pro štíhlé

Možná jste jako já už nějaké to kilo zhubly, ale stále ještě cítíte potřebu některé partie korigovat. I pro takové zákaznice existuje stahovací program. Je od jiných výrobců, je důmyslný, z krásných a příjemných materiálů a některé kousky dokonce velmi sexy. Vyzkoušela jsem nejprve speciální kalhotky s vysokým pasem. Perfektně seděly, vytvarovaly mi vosí pas a nikde nic nepřebývalo. V zadní části byla výztuha na vršku zadečku, která ho jakoby nadzdvihla, a to vše bylo doplněno velmi sexy šněrováním. Stahovací sukně mi ovšem učarovala nejvíc. Kdyby nebyla v zadní části tak průsvitná, klidně bych v ní odešla a použila ji jako svrchní oděv. Zúžila mi boky, dotvarovala zadeček a stáhla jemně pas. Podle Heleny Konarovské se dá nosit buď tak, že vám okraje koukají a vůbec ničemu to nevadí, nebo je celá skrytá pod sukní. Ale já tvrdím, že schovávat tenhle kousek by byla škoda.

Já už jsem si vybrala a co vy?

Nevíte si s výběrem stahovacího prádla rady? Trápí vás konkrétní problém? Nebojte se zeptat v diskusi nebo na info@prozeny.cz.

Reklama

Načítám