Hlavní obsah

Žádné novoroční diety! Zbavte se vánočních kil bez hladovění

Foto: Thought Catalog, unsplash.com

Foto: Thought Catalog, unsplash.com

Máme za sebou Vánoce – svátky pohody, klidu, času s rodinou a přáteli. A také s jídlem. Je důležité umět si tento sváteční čas užít. A je v pořádku nehlídat si každé sousto.

Článek

Přesto se začátkem ledna nemusíme cítit úplně ve své kůži. Jak se pak zdravě zbavit přebytečných kil? Odpověď je jednoduchá – se zelenou BIO kávou.

Foto: Bruce Mars, unsplash.com

Štíhlou postavu teď máte na dosah ruky. S pomocí zelené kávyFoto: Bruce Mars, unsplash.com

Věděli jste, že existuje způsob, jak tělu dodat potřebné antioxidanty a zároveň rychleji spalovat kalorie? Přesně tohle dokáže zelená BIO káva z rodinné pražírny Costa Dorada. Ta vám jako jediná v České republice nabízí unikátní produkt. Jedná se o patentovanou směs z 50% speciálně namleté zelené BIO kávy Arabica a z 50% pražené BIO kávy Arabica. Překvapí vás jemnou delikátní chutí a okouzlujícím aroma.

Co je vlastně zelená káva?

Zelená BIO káva není speciální druh kávy, jak si mnozí myslí. Jedná se o nepražená kávová zrna, která jsou na rozdíl od těch klasických bohatší na prospěšné látky. Neprošla totiž procesem pražení, které by je odstranilo. Doušek kávy z kvalitních zelených zrn je ideálním doplňkem pro zastánce zdravého životního stylu a ty, kteří chtějí zhubnout. Takže teď si můžete s radostí vychutnat šálek lahodné kávy a zároveň pomoci vašemu tělu, aby bylo fit a zdravé! Zatočte s kily – hravě a zdravě!

Foto: zelena-bio-kava.cz

Jedinečná směs z 50 % zelené BIO kávy Arabica a z 50 % pražené BIO kávy Arabica. Překvapí vás jemnou chutí a okouzlujícím aromaFoto: zelena-bio-kava.cz

Ve zdravém těle zdravý duch

A když už je řeč o zdraví, v dnešní době o něj všichni chceme pečovat více než kdy jindy. Proto pro vás máme ještě jeden tip na bohatý zdroj vitaminů – ovoce. Ale ne jen tak nějaké ovoce, tohle vám totiž vydrží týdny! Jedná se o lyofilizované ovoce, tedy sušené mrazem. Zachovává si až 98 % živin a vitaminů. Navíc je bez cukru. Za tuhle křupavou pochoutku vám vaše tělo poděkuje.

Reklama

Načítám