Hlavní obsah

Zahrajte si na sexuální puberťáky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Staňte se na chvilku zase teenageryFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex v garáži, úžasná hra na první setkání, vklouznutí do role Picassa, který zvěčňuje své malby na partnerovo tělo. Je tolik možností, jak prožít nezapomenutelné chvíle v náruči milované osoby! Tak si pojďte hrát!

Článek

Co vyjadřuje sex? Blízkost, citovou náklonnost? Nebo snad potřebu? Tak asi od každého něco. Každopádně když se nějaké složky nedostává, vzniká nespokojenost hraničící s bezmocí, jak původně harmonický sexuální vztah dát do pořádku nebo ho nějakým způsobem „renovovat".

Sexuální nuda

Sexuální nuda potká každou dvojici ve chvíli, kdy se vztah ustálí. Pak jiskru vystřídá ztráta zájmu. Ale o tom jsme tu již psali mockrát. Dnes přinášíme další tip na osvěžení jinak všedních dnů! Povzbuďte své vzrušení následujícími radami a vraťte se do dob, kdy vás štvali rodiče - objevte v sobě puberťáka!

Kdo si hraje...

Předstírejte, že se vidíte poprvé v životě. Sehrát můžete i situaci, kdy sice o sobě něco víte, ale ještě jste se fyzicky nepotkali (něco jako rande naslepo). Zajděte spolu na „první" procházku, do baru na skleničku, večeři... Partnera vybídněte, ať vám o sobě vypráví. Kde pracuje, co dělá ve volném čase, jaké má koníčky atd. Při konverzaci se soustřeďte na dvojsmyslné narážky, flirtování a letmé dotyky. Udržujte oční kontakt, nebraňte se vyzývavým pohledům. Svůj pohled občas sklopte, což ho udrží ve střehu. Oblečení by mělo napovídat, že svůdnost dnes patří vám - stačí i letmo odhalené rameno...

Musím tě svést

Při návratu domů pozvěte svůj „nový objev" na skleničku. Flirtujte a ptejte se na tužby protějšku. Ve vhodnou chvíli partnera odveďte do ložnice. Nebo někam jinam - do jiné místnosti, abyste vypadli ze všedních rolí. Třeba i taková garáž je také dokonalým místem k hříchu stvořeným. Sex v autě jako za studentských let vám připomene bezstarostné chvíle o nějaký ten rok zpátky, kdy vám na stěně v pokojíčku visel plakát Michala Davida.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hra o fanty je stále zábavnáFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Partner jako plátno

Pokud máte zájem zařádit si trošku kreativněji, vydejte se po stopách slavných malířů. Barvy (klidně i dětské), které se dají použít pro malování na tělo, vám poslouží dokonale. Nakupte různé druhy štětců pro co nejrozmanitější kresbu, zakryjte postel nějakým vyřazeným prostěradlem a spolu s partnerem se domluvte, kdo z vás zastoupí plátno a kdo umělce. Kroužení štětcem okolo bradavek a pupíku, přesné tahy od krku k ramenům a jiné zajímavé linky jsou předzvěstí přímo až uměleckého díla s nádechem erotiky. Pro ještě lepší zážitek nahlas komentujte, jaký tah se chystáte provést. Vzájemné chválení partnerova těla nejen dodává sebevědomí, ale probouzí i touhu.

Reklama

Související témata:

Načítám