Hlavní obsah

Zahřeje, zachutná, pomůže. Co to je?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim je časem chladných a krátkých dní, brzké tmy i častých dešťů. Váš organismus je proto méně odolný a potřebuje trochu hýčkat. Dopřejte mu, co si žádá a co vám navíc zachutná!

Článek

Pokud si nedovedete představit podzimní nečas bez teplého nápoje, který krásně zahřeje, pak přemýšlejte i o tom, co dalšího vám může přinést. Vedle skvělé chuti jsou to zdraví prospěšné látky, které pocházejí například z bylinek nebo ovoce. Tyto látky můžete tělu dodat i formou osvědčených bylinných sirupů.

Zapátráte-li ve vašich obchodech nebo v drogeriích, určitě na něco dobrého narazíte. My doporučujeme horké nápoje a bylinné sirupy z řady MaxiVita Herbal. Obsahují rostlinné extrakty, vitaminy i minerální látky a pocházejí od tradičního českého výrobce s dlouholetou tradicí.

Podpořte imunitu v chladných zimních dnech

Bylinky bodují a v sirupech chutnají

Kombinace zdraví prospěšných rostlinných extraktů, vitaminů a minerálních látek nabízejí bylinné sirupy MaxiVita. Na výběr je z osmi pečlivě vyvinutých druhů, které během podzimu mohou pomoci. Mezi ně patří například:

MaxiVita Bylinný sirup Posílení imunity – bylinné extrakty z plicníku lékařského a echinacey pozitivně přispívají ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím. V lidovém léčitelství jsou tyto bylinky používány při zánětu průdušek a k usnadnění odkašlávání.

MaxiVita Bylinný sirup NaKašel – extrakty z lípy a divizny mají příznivý vliv na horní cesty dýchací, v lidovém léčitelství se tyto bylinky používají jako podpora při rýmě, kašli a nachlazení.

MaxiVita Bylinný sirup Kašlík – extrakty z mateřídoušky a jitrocele příznivě ovlivňují uvolňování hlenu a usnadňují odkašlávání. Zklidňují podrážděnou sliznici dýchacích cest a zmírňují tak dráždění ke kašli. Sirup je vhodný pro děti od jednoho roku!

Bylinné sirupy MaxiVita

Někdo to rád horké. A zdravé

Do bylinné řady MaxiVita Herbal patří i oblíbené horké nápoje, které zahřejí a dodají tělu vitamin C a zinek – látky, které podporují imunitu a chrání organismus před oxidativním stresem, tedy škodlivým působením volných radikálů. Každý ze čtyř druhů pak obsahuje také specifické rostlinné extrakty:

MaxiVita Horký nápoj Echinacea – extrakty z echinacey a aceroly mají příznivý vliv na horní cesty dýchací.

MaxiVita Horký nápoj Černý bez – extrakt z černého bezu má příznivý vliv na správnou funkci dýchacího systému. Podporuje vylučování vody z organismu, proto je často v tradiční medicíně používán jako podpůrný prostředek při pocení.

MaxiVita Horký nápoj Zázvor – extrakty ze zázvoru a rakytníku jsou v tradiční medicíně často používány jako přírodní podpůrný prostředek ke zvýšení odolnosti organismu.

MaxiVita Horký nápoj Brusinka – brusinky mají příznivý vliv na močové cesty, mohou pozitivně přispět ke zvýšení odolnosti proti virům a bakteriím.

Do bylinné řady MaxiVita Herbal patří i horké nápoje, které podporují imunitu

Doplňky stravy MaxiVita zakoupíte v obchodech a drogeriích nebo na e-shopu www.nasevitaminy.cz. Jejich výrobcem je společnost Vitar – tradiční český výrobce vitaminových doplňků.

Reklama

Související témata:

Načítám