Hlavní obsah

Zahřejte se v mikroflanelovém povlečení

V průběhu podzimu a zimy více spíme, protože naše tělo má větší potřebu odpočívat a nabírat síly.

Článek

Často se nám nechce vůbec vstávat z příjemně vyhřátých postelí a najdou se i tací, kteří toto období nemají v oblibě, protože se chladu těžko zbavují i ve vytopené místnosti. Pokud je tohle i váš případ, pak čtěte dál, dozvíte se o ložním prádle, které vás dokonale zahřeje.

Vyměňte běžné povlečení za hřejivé

V nabídkách obchodů dnes najdete nejrůznější druhy lůžkovin s termoregulačními schopnostmi, jež mají za úkol zajistit dostatek tepla. Nejspolehlivější z nich je jednoznačně povlečení mikroflanel. Jedná se o materiál vyrobený z umělých vláken, jehož povrch nápadně připomíná kožíšky plyšových hraček. Hřejivost však není jedinou výhodou tohoto ložního prádla, příjemně překvapí také jeho snadná údržba, protože velmi rychle schne a nemusí se žehlit.

Povlečení mikroflanel TARA – černá

Výběr správného prostěradla

Aby byl váš hřejivý ložní set kompletní, doplňte jej o prostěradlo mikroflanel. Nemusíte se obávat ani výběru správné velikosti, neboť jej snadno seženete jak v tradičních, tak i atypických rozměrech. Jako další praktický doplněk si můžete pořídit mikroflanelovou deku, která poslouží jako přehoz přes postel či jako zdroj tepla u sledování televize apod.

Povlečení mikroflanel JORGA – vínová

Mikroplyš versus mikroflanel

Mezi na první pohled totožnými materiály najdete několik rozdílů, které svědčí ve prospěch mikroflanelu. Ten je v podstatě vylepšenou verzí zmiňovaného mikroplyše, má více chloupků, díky kterým je hřejivější a hebčí na omak. Oba materiály můžete zakoupit jak ve standardní, tak i v prodloužené velikosti, a dokonce i ve formě francouzského povlečení.

Povlečení mikroflanel LAURA – hnědá

Rada pro bezpečný nákup

Jestli jste se pro nákup mikroflanelového povlečení rozhodli, dobře si vyberte prodejce. Zaměřte se na obchody, jež se na prodej bytového textilu specializují. Jen tak může být zaručena kvalita a dlouhá životnost ložního prádla. Obraťte se například na internetový obchod RodinneBaleni.cz, který se řadí mezi přední prodejce bytového textilu v České republice.

Reklama

Načítám